135
|

Στο Αυτόφωρο ο Χίος, πήρε αναβολή για τα τέλη Ιουνίου

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 15:03

Στο Αυτόφωρο ο Χίος, πήρε αναβολή για τα τέλη Ιουνίου

Protagon Team Protagon Team 15 Ιουνίου 2018, 15:03

Αναβολή για τα τέλη Ιουνίου πήρε ο εκδότης Στέφανος Χίος, προκειμένου να δικαστεί για το επίμαχο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του «Μακελειό» με τις… εκτελέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του υπουργού των Εξωτερικών.

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αποτελείτο από παραποιημένες φωτογραφίες των κ.κ. Παυλόπουλου, Τσίπρα και Κοτζιά στο εκτελεστικό απόσπασμα και τον κεντρικό τίτλο «Στα 8 μέτρα σαν τον Μπελογιάννη».

«Παυλόπουλος-Τσίπρας-Κοτζιάς: εκτελεστικό απόσπασμα και μία σφαίρα στο κεφάλι για χαριστική βολή», έγραφε η εφημερίδα  καταγγέλλοντας την παράδοση «της Μακεδονίας μας σε Αλβανο-Σλάβους», ενώ διερωτάτο αν υπάρχει έλληνας πατριώτης που να διαφωνεί με αυτό το πρωτοσέλιδο.

Σε βάρος του Στέφανου Χίου που οδηγήθηκε την Παρασκευή στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για πέντε πλημμελήματα και συγκεκριμένα για τις κατηγορίες της αντίστασης, πρόκλησης για τέλεση του κακουργήματος της ανθρωποκτονίας, προσβολής του Προέδρου της Δημοκρατίας, εξύβρισης και απειλής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...