305
O Πάνος Καμμένος διαβάζει προβληματισμένος τις σημειώσεις του. Που να ήταν και στα αγγλικά! | ΙΝΤΙΜΕnews

Αδωνις για το αμίμητο tweet Καμμένου: Θα έπρεπε να ντρέπεται

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2017, 13:54
O Πάνος Καμμένος διαβάζει προβληματισμένος τις σημειώσεις του. Που να ήταν και στα αγγλικά!
|ΙΝΤΙΜΕnews

Αδωνις για το αμίμητο tweet Καμμένου: Θα έπρεπε να ντρέπεται

Protagon Team Protagon Team 16 Οκτωβρίου 2017, 13:54

Eν μέσω «ομοβροντίας» από τους χρήστες των social media για τα greekglish του Πάνου Καμμένου στο «τιτίβισμά» του για την απερχόμενη ολλανδή υπουργό Αμυνας, Ζανίν Χένις, ο Αδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας θα έπρεπε να ντρέπεται για το επίπεδο των αγγλικών του – ειδικά όταν πρόκειται για μία δήλωση που απευθύνεται σε ευρωπαία ομόλογό του.

Η ολλανδή πολιτικός γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το υπουργείο Άμυνας και ο Πάνος Κάμμενος έσπευσε να την εγκωμιάσει: «You was (το σωστό είναι “were”) the best Minister of Defence. Jeanine your country need (το σωστό είναι “needs”) you, all Europeans and NATO MOD knows (το σωστό είναι “know”) your hard work and we wait you back (σε πλήρη greeklish απόδοση του «σε περιμένουμε πίσω»)».

Jeanine Hennis-Plasschaert, minister van Defensie.  Portretfoto voor op de bewindsliedenpagina RO.nl
H απερχόμενη υπουργός Αμυνας της Ολλανδίας Ζανίν Χένις (Jeanine Hennis-Plasschaert)/ government.nl

«Σε οποιαδήποτε φυσιολογική χώρα, εάν ένας υπουργός ανέβαζε ένα τουίτ με τόσα λάθη θα ντρεπόταν. Εδώ χάθηκε η αξιοπρέπεια από την ΠΦΑ (πρώτη φορά αριστερά) …», έγραψε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, επισυνάπτοντας την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου.

Τα «άπταιστα»… greeklish του Πάνου Καμμένου έχουν προκαλέσει χαμό στα social media με πλήθος σχολίων για το επίπεδο των αγγλικών του υπουργού Αμυνας της χώρας. Πολλοί είναι αυτοί που το παραλληλίζουν με τη γνώση αγγλικής του Αλέξη Τσίπρα, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα κατά τον αξέχαστο αποχαιρετισμό του στο ζεύγος Μακρόν. Αλλοι πάλι, παρατηρούν ότι τα αγγλικά του κυβερνητικού εταίρου  θυμίζουν αυτά των επίδοξων γόηδων όταν «κάνουν καμάκι» στις ξένες τουρίστριες, ή το επίσης αξέχαστο «you foul;» του βετεράνου ποδοσφαιριστή Νίκου Βαμβακούλα που έχει μείνει στην ιστορία.

Τώρα βέβαια αν ο υπουργός βγει να  δικαιολογηθεί, λέγοντας πάλι ότι το απίθανο tweet το έγραψε το παιδί του (όπως είχε ισχυριστεί για το γνωστό τουιτάρισμα με τις γραβάτες-φαλλούς), κανείς δεν το ξέρει…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...