401
Ο Αριστείδης Φωκάς στη Βουλή κατά την επίθεσή του ενάντια στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Φωκάς της Ενωσης Κεντρώων είπε ότι κανείς δεν είδε το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη!

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2018, 12:48
Ο Αριστείδης Φωκάς στη Βουλή κατά την επίθεσή του ενάντια στον υφυπουργό Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδη
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Ο Φωκάς της Ενωσης Κεντρώων είπε ότι κανείς δεν είδε το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη!

Protagon Team Protagon Team 15 Μαρτίου 2018, 12:48

Η ημέρα του ανήκει. Και σίγουρα του ανήκει και μια περίοπτη θέση στο πάνθεον των βουλευτών-οπαδών του ΠΑΟΚ που μπορεί να μην διαμαρτύρονται για την άγρια φορολόγηση ή τις περικοπές συντάξεων, αλλά ξέρουν να φωνάζουν για ένα ακυρωθέν γκολ. Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ενωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς είναι εκείνος που στην Ολομέλεια της Βουλής επιτέθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη υπερασπιζόμενος τα δίκαια του ΠΑΟΚ. Αλλά αν στο κοινοβούλιο ήταν κάπως συγκρατημένος –λέμε τώρα– δεν ήταν σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6».

Ο κ. Φωκάς έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι κανείς δεν είδε το πιστόλι του Ιβάν Σαββίδη κατά την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο επεισοδιακό ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ!

Ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων εμφανίστηκε ως οπαδός του ΠΑΟΚ, είπε ότι η ομάδα πρέπει να πάρει το νταμπ και χαρακτήρισε «χειρούργους» τους διαιτητές του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ..

Παρά τις δεκάδες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον Ιβάν να φέρει περίστροφο και να κάνει κινήσεις για να το πιάσει ενώ κυνηγούσε τους διαιτητές και τους παράγοντες της ΑΕΚ, ο κ. Φωκάς είπε:

«Δεν το είδε κανένας το πιστόλι. Μπήκε να διαμαρτυρηθεί με το μπουφάν και κάποια στιγμή έβγαλε το μπουφάν του. Φαίνεται η είσοδος του Σαββίδη στο γήπεδο με το μπουφάν, ήθελε εξηγήσεις από τον διαιτητή, αποχώρησαν όλοι και κάποια στιγμή μπορεί να έβγαλε το μπουφάν του. Ο πρόεδρος πρόεδρος της ομάδας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 90′ μετά την παρωδία του διαιτητή και του επόπτη που μετά από πέντε λεπτά ακυρώνει το γκολ κατόπιν πίεσης ενώ όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πιστέψαμε ότι πήραμε το πρωτάθλημα» είπε, για να συμπληρώσει:

«Ηρθαν για χειρουργείο μέσα στην Τούμπα από το κατεστημένο της Αθήνας. Δεν είναι δυνατόν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος να μην πάρει το νταμπλ».

Παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αρνήθηκε να εξηγήσει ποιους και τι θεωρεί ως κατεστημένο της Αθήνας.

«Οι διαιτητές θα πρέπει να περάσουν από κανονικό δικαστήριο για το έγκλημα που έχει συντελεστεί στην Ελλάδα. Πίσω από τους διαιτητές υπάρχουν παράγοντες που δεν άφησαν τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το αφεντικό του ΠΑΟΚ, κ. Φωκάς είπε ότι ο συγκεκριμένος «θέλει εδώ και πέντε χρόνια να καθαρίσει το ποδόσφαιρο που βρωμάει». Τον χαρακτήρισε «μοναχικό καβαλάρη».

Στην ερώτηση τέλος αν όσα υποστηρίζει αποτελούν απόψεις του κόμματός του ο κ. Φωκάς είπε ότι «αυτές οι απόψεις είναι του φιλάθλου που νιώθει την αδικία για όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο» προσθέτοντας ότι «το 90% των φιλάθλων έχει την ίδια άποψη».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...