426
Το ζεύγος Κυριακού σε ευτυχισμένες, φυσικά παλαιές, στιγμές |

Daily Mail: «Η Μαρί Κυριακού αφαίρεσε πολύτιμα αντικείμενα»

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2017, 18:43
Το ζεύγος Κυριακού σε ευτυχισμένες, φυσικά παλαιές, στιγμές |

Daily Mail: «Η Μαρί Κυριακού αφαίρεσε πολύτιμα αντικείμενα»

Protagon Team Protagon Team 19 Μαρτίου 2017, 18:43

Με ένα εκτενές δημοσίευμα, η Daily Mail του Σαββάτου αναφέρεται στο διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού από τη σύζυγό του Μαρί Κυριακού, ένα διαζύγιο που φαίνεται να απασχολεί, μεταξύ άλλων, και τα διεθνή ΜΜΕ.

Η Daily Mail περιγράφει την εκδοχή του Μίνωα Κυριακού σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν το ζεύγος στο διαζύγιο, χωρίς να καταγράφεται η άποψη που διατηρεί η πλευρά της Μαρί Κυριακού.

«Οταν ένας γάμος καταρρέει, το μοίρασμα των οικογενειακών πολύτιμων αντικειμένων μπορεί να είναι μία δύσκολη- και πολύ χρονοβόρα- διαδικασία» αναφέρει το δημοσίευμα. Επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος του κ. Κυριακού, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σύζυγός του απέσπασε αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών, δύο μέρες πριν καταθέσει αίτηση διαζυγίου, τα οποία μετέφερε στο Λονδίνο με το ιδιωτικό τζετ του κ. Κυριακού.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στο Ανώτερο Δικαστήριο του Λονδίνου από το περιβάλλον του κ. Κυριακού, δύο εβδομάδες πριν κάνει αίτηση διαζυγίου, στις 22 Φεβρουαρίου, η Μαρί Κυριακού εθεάθη από μέλος του προσωπικού να πακετάρει πολύτιμα αντικείμενα, σε 25 με 30 κούτες, και να τα μεταφέρει εκτός του σπιτιού της οικογένειας στην Αθήνα. Εκείνη τη στιγμή ο σύζυγός της έλειπε από το σπίτι για ιατρική θεραπεία.

Μέχρι πρότινος, δημοσιεύματα για τη σχέση του ζεύγους έκαναν λόγο για ένα συναινετικό διαζύγιο. Αλλά σύμφωνα με την Daily Mail, υπάρχουν πληροφορίες ότι η κυρία Κυριακού είχε εκφράσει σε στενούς φίλους και συγγενείς την επιθυμία της «να πάρει αυτά που της ανήκουν».

Δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς τι εξαφανίστηκε, αλλά πηγές κοντά στον κ. Κυριακού αναφέρουν ότι η λίστα των αγνοούμενων κοσμημάτων περιλαμβάνει δαχτυλίδια, περιδέραια, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες. «Αυτά τα αντικείμενα είναι χρυσά και ασημένια και έχουν πετράδια που- τα πιο πολύτιμα από αυτά- περιλαμβάνουν διαμάντια», ανέφερε μία πηγή. Αλλα αντικείμενα αφορούν πίνακες, εικόνες, ασημένια μαχαιροπίρουνα και ρολόγια αντίκες. Μία σειρά από «έγγραφα», επίσης, λέγεται ότι λείπει.

Λέγεται ότι η κυρία Κυριακού επισκέφθηκε μία σειρά εταιρειών στο Λονδίνο, στον οίκο Christie’s, στη Metropolitan Safe Deposits στο Νάιτσμπριτζ και στην JS Jewels Ltd, στο Μέιφερ. Και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυρία Κυριακού αναχώρησε από την Αθήνα με μία βαλίτσα που ζύγιζε 70 κιλά, ενώ όταν επέστρεψε το βάρος των αποσκευών είχε μειωθεί στα 10 κιλά.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι δικηγόροι του κ. Κυριακού ισχυρίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου ότι η 45χρονη ηθοποιός σύζυγός του ενδέχεται να έχει ήδη πουλήσει κάποια από αυτά τα αντικείμενα. Δημοπράτες στον οίκο Christie’s και κοσμηματοπωλεία έχουν διαταχθεί από δικαστή να αποκαλύψουν οποιεσδήποτε συναλλαγές μπορεί να είχαν μαζί της.

«Πρέπει να συμμορφωθούμε με τη δικαστική εντολή. Τώρα η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων. Δεν με ανησυχεί», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της JS Jewels Ltd, Τζον Σουγκλίντις, αρνούμενος να αποκαλύψει αν είχε πουλήσει κάποιο από τα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...