195
Η πρώην γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου | INTIMEnews

Υπόθεση Νovartis: H Παπασπύρου διαψεύδει Αγγελή

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2020, 18:02
Η πρώην γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου
|INTIMEnews

Υπόθεση Νovartis: H Παπασπύρου διαψεύδει Αγγελή

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2020, 18:02

Κατά την κατάθεση της στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την υπόθεση Novartis, η πρώην γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, διέψευσε τους ισχυρισμούς του αντεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή και ειδικά αυτόν περί σχεδίου προφυλάκισης πολιτικών προσώπων πριν απο τις εκλογές του περασμένου Ιουλίου.

Ειδικότερα, ενώπιον του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευάγγελου Ζαχαρή, η κυρία Παπασπύρου διέψευσε πως ήταν εν γνώσει της ότι ετοιμάζονταν προφυλακίσεις των κ.κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη και Λοβέρδου, όπως είχε υποστηρίξει στη δική του κατάθεση του κ. Αγγελής.

«Ο κύριος Αγγελής λέει ξανά και ξανά τα ίδια ψέματα», φέρεται να είπε στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με την ίδια,  εάν υπήρχε τέτοιο σχέδιο ο κ. Αγγελής όφειλε να παρέμβει αμέσως και να το καταγγείλει αφού ήταν επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς.

«Τώρα θυμήθηκε ότι υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης τριών πολιτικών προσώπων», παρατήρησε χαρακτηριστικά, ενώ όπως είπε, η συγκεκριμένη καταγγελία του αντεισαγγελέα δεν ευσταθεί και  εκ του αποτελέσματος, δεδομένου ότι η δικογραφία για τον Αντώνη Σαμαρά αρχειοθετήθηκε από την περασμένη άνοιξη.

Κατά την κατάθεσή της, η κυρία Παπασπύρου δηλώσε επίσης ότι ουδέποτε εκβιάστηκε από την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, διευκρινίζοντας ότι όλες οι πιέσεις που της ασκήθηκαν ήταν στο πλαίσιο της συνεργασίας τους προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...