201
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος στη εμφάνισή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας | ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Γνωστός στην οικογένεια ο άνδρας που άρπαξε την Ελβίρα

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2022, 09:48
Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος στη εμφάνισή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας
|ΥοuΤube/ΣΚΑΪ

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Γνωστός στην οικογένεια ο άνδρας που άρπαξε την Ελβίρα

Protagon Team Protagon Team 21 Νοεμβρίου 2022, 09:48

Η 15χρονη Ελβίρα απήχθη στου Ζωγράφου το πρωί της 18ης Νοεμβρίου και κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία της από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με όσα είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», ο άνθρωπος που άρπαξε την Ελβίρα είναι γνωστός στην οικογένεια του κοριτσιού και ήδη έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του.

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι γνωστός στην οικογένεια. Οχι από το περιβάλλον της, αλλά γνωστός στην οικογένεια και γι’ αυτό έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του», εξήγησε ο κ. Γιαννόπουλος, για να προσθέσει:

«Τι δουλειά έχε ένας μεγάλης ηλικίας ενήλικος άνθρωπος, πάνω από 40 ετών, δεν ξέρω πόσο είναι, να πάρει ένα κορίτσι 15 ετών με ή χωρίς τη θέλησή του, δεν έχει σημασία».

Η Ελβίρα Χ. έχει ύψος 1,60 μ., είναι 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι, μαύρη ζακέτα «Nike» και αθλητικά παπούτσια. Κρατούσε μαύρο σακίδιο πλάτης «Polo».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...