242
Το διαμέρισμα της τραγωδίας | ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / Intime News

Βάρκιζα: Προφυλακιστέα η μητέρα του βρέφους που κάηκε

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 18:04
Το διαμέρισμα της τραγωδίας
|ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / Intime News

Βάρκιζα: Προφυλακιστέα η μητέρα του βρέφους που κάηκε

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 18:04

Στη φυλακή οδηγείται η 30χρονη μητέρα του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά στη Βάρκιζα. Η γυναίκα κατηγορείται ότι άφησε μόνο των 13 μηνών βρέφος στο διαμέρισμα ενώ στην κατάθεσή της δεν έδειχνε να έχει καταλάβει τι έχει συμβεί.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι η γυναίκα, η οποία κατηγορείται για θανατηφόρα έκθεση, πρέπει να προφυλακιστεί, καθώς δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς της.

Η κατηγορούμενη μητέρα φέρεται να είπε απολογούμενη ότι άφησε το μωρό με την εντύπωση ότι θα το προσέχει ο φίλος της, οδηγός ταξί. Εκείνος όμως, στην κατάθεση του στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι δεν είχε πλέον σχέση μαζί της και γιαυτό το λόγο δεν κοιτούσε εκείνη την ημέρα το μωρό. Εχοντας αφήσει μόνο το 13 μηνών βρέφος με ανοιχτό το θερμαντικό σώμα, ξέσπασε φωτιά που οδήγησε στην τραγωδία.

Όταν γύρισε η 30χρονη είπε ότι είδε καπνούς, προσπάθησε να πάρει το παιδί αλλά δεν τα κατάφερε και ειδοποίησε την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα υποστήριξε ότι πέρασε άσχημα παιδικά χρόνια αλλά και δύσκολες στιγμές στο πλευρό της θετής της μητέρας και πως από τα 11 της υφίστατο βάναυση κακοποίηση από τον σύντροφο της (σ.σ της θετής της μητέρας).

«Το έγκλημα ήταν πως έφυγε πριν έρθει ο σύντροφος της για να προσέχει το παιδί. Λόγω της έλλειψης αγωγής έφυγε πιο συχνά. Τις υπόλοιπες ημέρες έφευγε και γύριζε πιο νωρίς μόνο αυτήν έλειψε τόσες πολλές ώρες. Όντως έδενε το παιδί στο ριλάξ για να μην πέσει» ανέφερε ο συνήγορος της, Σπύρος Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...