628
H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υποδύεται την Φράνσις, μια γυναίκα που ζητά διαζύγιο από τον συζυγό της. Εδώ στιγμιότυπο από το σίριαλ | HBO

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: To «Sex and the City» πέθανε, ζήτω το «Divorce»

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2016, 17:26
H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υποδύεται την Φράνσις, μια γυναίκα που ζητά διαζύγιο από τον συζυγό της. Εδώ στιγμιότυπο από το σίριαλ
|HBO

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: To «Sex and the City» πέθανε, ζήτω το «Divorce»

Protagon Team Protagon Team 23 Ιουνίου 2016, 17:26

«Θέλω διαζύγιο» είναι η πρώτες λέξεις που λέει η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο τρέιλερ για το νέο της σίριαλ στο δίκτυο HBO, το «Divorce». Και η απάντηση του τηλεοπτικού της συζύγου, του Τόμας Χέιντεν Τσέρτς (απρόβλεπτος συνδυασμός) είναι «Είσαι μεθυσμένη;».

https://www.youtube.com/watch?v=7m0Gc3_Wjvs

Πέρασαν σχεδόν δώδεκα χρόνια από το τέλος του τηλεοπτικού «Sex and the City» και οι φανατικοί φίλοι του σίριαλ και της πρωταγωνίστριάς του ανυπομονούσαν για την επόμενη τηλεοπτική της εμφάνιση. Οσοι όμως προσδοκούν ότι θα δουν ξανά την Κάρι Μπράντσο, την περσόνα που ενσάρκωνε η Πάρκερ, θα απογοητευθούν. Μπορεί τα μαλλιά της να είναι και πάλι υπέροχα (…) όμως ούτε ο ρόλος, ούτε το στιλ θυμίζουν την φασιονίστα εργένισσα της Νέας Υόρκης. Λείπει η εκκεντρικότητα της εμφάνισης και η αγχωμένη ανεμελιά της εργένισσας που αναζητά την αγάπη του άντρα που έχει ερωτευθεί.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υποδύεται τη Φράνσις, μια γυναίκα που προσπαθεί να αρχίσει ξανά τη ζωή της μετά από το τέλος του γάμου της. Και –φυσικά- συνειδητοποιεί ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο περίμενε. Η Vogue γράφει ήδη πως το γεγονός ότι το νέο σίριαλ φέρει την υπογραφή της δημιουργού του «Catastrophe», της ιρλανδικής καταγωγής σεναριογράφου και ηθοποιού Σάρον Χόργκαν, σημαίνει πως θα πρέπει να περιμένουμε πολλά περισσότερα από κάτι που θα ανταποκρίνεται στη νοσταλγία για το Sex and the City.

00-holding-divorce
Αυτή η φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Divorce» είναι από τις πρώτες που κυκλοφόρησαν με την ανακοίνωση για την προβολή της

Στο πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα –αρχικά μέσα από τον λογαριασμό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στο Instagram- την βλέπουμε αρκετές φορές να δείχνει το μεσαίο δάχτυλο στον σύζυγό της οργισμένη, ενώ σε κάποια άλλη σκηνή του λέει «ίσως είναι καλύτερα έτσι. Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να συμπαθούμε ξανά ο ένας τον άλλο». Μια σκηνή που η αλήθεια είναι πως θυμίζει την Κάρι…

Div_2Sara

Oσο για το λόγο του διαζυγίου; Η μοναδική υπόνοια που υπάρχει προκύπτει από μια σκηνή όπου το ζευγάρι επισκέπτεται σύμβουλο γάμο και αυτός ομολογεί ότι είχε μια συναισθηματική σχέση με άλλη γυναίκα η οποία όμως έμεινε εγκεφαλική και δεν έγινε ποτέ σεξουαλική.

160526-divorce-fall-announce-1024x374
Στιγμιότυπο από το «Divorce», η Φράνσις με τα παιδιά της

Οταν την ρωτάει αυτός πότε άρχισε να νιώθει πως δεν πάει καλά ο γάμος τους, η απάντηση που δίνει η Φράνσις είναι «όταν άφησες μουστάκι». Σχέσεις, χιούμορ, πολύ χιούμορ, καθημερινότητα, συναίσθημα και μια ηθοποιός σταρ: τα μυστικά του νέου σήριαλ στο οποίο ποντάρει πολλά το δίκτυο ΗΒΟ αν και δίνει τις πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης με το σταγονόμετρο. Η προβολή του σίριαλ θα αρχίσει το φθινόπωρο και μέχρι τότε μικρά τρέιλερ θα κλιμακώσουν την προσμονή του τηλεοπτικού κοινού –παγκοσμίως!

Ο πρώτος κύκλος περιλαμβάνει δέκα επεισόδια διάρκειας μισής ώρας έκαστο και είναι βέβαια μια καθαρόαιμη κωμωδία. Ηδη έχει αποκτήσει τη δική του σελίδα στο Facebook.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...