169
O υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος | ΙΝΤΙΜΕnews

Θεοδωρικάκος: Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου με τη σημαία από το μπαλκόνι μας

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2020, 11:54
O υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος
|ΙΝΤΙΜΕnews

Θεοδωρικάκος: Γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου με τη σημαία από το μπαλκόνι μας

Protagon Team Protagon Team 24 Μαρτίου 2020, 11:54

Λόγω κορονοϊού, ο φετινός εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου θα είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με ό,τι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα έτη. Προ εβδομάδων αποφασίστηκε η ματαίωση όλων των παρελάσεων, ενώ η απαγόρευση της άσκοπης κυκλοφορίας των πολιτών ήρθε να συμπληρώσει τα πρωτόγνωρα μέτρα.

Υπό το δεδομένα αυτά, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, απηύθυνε πρόσκληση σε όλους τους πολίτες να γιορτάσουν μεν την εθνική επέτειο, αλλά από το σπίτι, με μία σημαία σε κάθε μπαλκόνι, σε ένδειξη ενότητας και αλληλεγγύης για τη δοκιμασία που περνούν.

«Φέτος γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου από το σπίτι. Η ψυχή μας, η ελευθερία, η ενότητά μας, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η δύναμή μας… τα παιδιά μας, η πατρίδα μας. Η σημαία μας. Ελλάδα μπροστά. Ειμαστε όλοι ένα. Φέτος από το σπίτι. Μένουμε σπίτι», έγραψε o υπουργός σε μήνυμά του στο Twitter.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του στο Mega δήλωσε ότι η μόνη κατάθεση στεφάνου που θα γίνει, θα είναι αυτή από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...