247
Ο Κόμπι Μπράιαντ σε μία από τις εμφανίσεις του στο «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, το 2017 | NBC

Τα δάκρυα του Τζίμι Φάλον για τον Κόμπι Μπράιαντ

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2020, 13:13
Ο Κόμπι Μπράιαντ σε μία από τις εμφανίσεις του στο «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον, το 2017
|NBC

Τα δάκρυα του Τζίμι Φάλον για τον Κόμπι Μπράιαντ

Protagon Team Protagon Team 28 Ιανουαρίου 2020, 13:13

Συγκινήθηκε «στον αέρα» ο Τζίμι Φάλον, παρουσιαστής της εκπομπής «The Tonight Show», στο αφιέρωμά του στον καλό του φίλο, Κόμπι Μπράιαντ, τον οποίο είχε φιλοξενήσει αρκετές φορές στο στούντιο.

Ο Φάλον διηγήθηκε μία ιστορία από την πρώτη του συνάντηση με τον θρύλο του NBA και ξέσπασε σε κλάματα όταν έφτασε στο σήμερα και τον χαμό του.

Ξεκινώντας, περιέγραψε την γνωριμία τους, πολλά χρόνια πριν, σε ένα πάρτι, όπου έψαχναν μαγαζί να αγοράσουν μπύρες στο Λος Αντζελες, και συνέχισε: «Υστερα από εκείνο το πάρτι ο Κόμπι έγινε θρύλος. Πέντε τίτλοι, δύο χρυσά μετάλλια, ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες στην ιστορία του NBA. Θυμόμασταν γελώντας την πρώτη βραδιά που γνωριστήκαμε. Για όλα τα καλά πράγματα που συμβαίνουν, για την προσπάθεια να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και όλα τα χαζά λάθη που κάναμε προσπαθώντας να είμαστε καλοί μπαμπάδες. O Κόμπι είχε τέσσερις κόρες, εγώ έχω δύο κόρες και τώρα ο Κόμπι και η κόρη του έφυγαν. Νομίζω ότι ήξερα τον Κόμπι καλά, αυτό που έκανε ήταν να προσπαθεί και να επιστρέφει διαρκώς στη δουλειά. Ας τιμήσουμε, λοιπόν, τον Κόμπι και την Τζιάνα και ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά του. Να αγαπάτε τις οικογένειές σας, τους συμπαίκτες μας και όσους είναι μαζί σας στο γήπεδο. Προς τη Βανέσα και όσους επηρέασε αυτή η τραγωδία, σας αγαπάω. Κόμπι, όταν βρεθούμε ξανά, θα πάμε πάλι να αγοράσουμε μπύρες».

Δείτε το βίντεο από το χθεσινό αφιέρωμα του Τζίμι Φάλον:
Δείτε το βίντεο με τον Κόμπι Μπράιαντ και τον Τζίμι Φάλον να θυμούνται την περιπέτειά τους με τις μπύρες:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...