263
Τα γραφεία της Κουμουνδούρου | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή της Κεντρικής Επιτροπής με σπόντες για τα ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2020, 21:09
Τα γραφεία της Κουμουνδούρου
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

ΣΥΡΙΖΑ: Αναβολή της Κεντρικής Επιτροπής με σπόντες για τα ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 5 Φεβρουαρίου 2020, 21:09

Η Κουμουνδούρου ανέβαλλε τον εσωκομματικό διάλογο καθώς η Κεντρική Επιτροπή που επρόκειτο αρχικά να συνεδριάσει αυτό το Σαββατοκύριακο, θα συνέλθει τελικά το διήμερο 15 και ‪16 Φεβρουαρίου, σε μια προσπάθεια της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξει τους τόνους για τα εσωκομματικά ζητήματα.

Παρόλο που το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος με τις ενστάσεις από τους «53+» για την ιδεολογική ταυτότητα του ΣΥΡΙΖΑ, την αντιπολιτευτική του τακτική, τα ανοίγματα στους «πασοκογενείς» δεν μοιάζει δα και το ιδανικό για διάλογο, η ηγεσία του κόμματος φρόντισε για μια ακόμη φορά να διακηρύξει ότι για όλα… φταίνε τα ΜΜΕ.

Στην σχετική ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου επισημάνει τα περί ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ ενώ υποστηρίζει ότι όσα ΜΜΕ εμφανίζουν τον πλουραλισμό ως αδυναμία ή στρέφονται εναντίον κορυφαίων στελεχών του κόμματος, «εξυπηρετούν τους σκοπούς αντίπαλων πολιτικών κέντρων».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει με ομοφωνία την ενότητα του Κόμματος και των στελεχών της στον διακηρυγμένο στόχο της Κ.Ε. και του Προέδρου του κόμματος, για τη διεύρυνση και την Οργανωτική του ανασυγκρότηση.

Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία και η ανταπόκριση των πολιτών που τον στηρίζουν, αποτελούν το μεγάλο και αδιαμφισβήτητο συγκριτικό μας πλεονέκτημα στη πορεία προς το 3ο Συνέδριο του κόμματος.

Σε ό,τι αφορά δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον πλουραλισμό και τις διαφορετικές απόψεις ως αδυναμία ή άλλα που στρέφονται εναντίον κορυφαίων στελεχών του κόμματος, η Π.Γ. θεωρεί ότι το μόνο που εξυπηρετούν είναι τους σκοπούς αντίπαλων πολιτικών κέντρων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να εκχωρήσει σε κανέναν το δικαίωμα της οργάνωσης της προσυνεδριακής συζήτησης και θα πορευτεί, όπως πάντα, με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...