197
Ο Ιαβέρης με τον γιο του, Κωνσταντίνο | facebook

Συγκινεί ο Ιαβέρης: Εδωσε έναν νεφρό στον γιο του

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2018, 18:03
Ο Ιαβέρης με τον γιο του, Κωνσταντίνο | facebook

Συγκινεί ο Ιαβέρης: Εδωσε έναν νεφρό στον γιο του

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2018, 18:03

Ο Ιαβέρης, κατά κόσμον Τάσος Μαρκουίζος, είναι γνωστός για τον αγώνα που δίνει να υπάρξει επιτέλους κάποια αλλαγή στον τρόπο που οι Ελληνες αντιμετωπίζουμε την οδήγηση. Ο γνωστός εκπαιδευτής οδικής συμπεριφοράς όμως, αυτήν την φορά, συγκίνησε όχι με τις αναγκαίες – δραματικές εκκλήσεις του για ασφάλεια στους δρόμους αλλά με μία συγκινητική πράξη προς τον γιο του.

Έπειτα από χειρουργείο επτά ωρών που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο Ιαβέρης πρόσφερε έναν νεφρό στον γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.

Ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης πριν λίγο καιρό είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν τα δυσάρεστα νέα.

Από τότε ξεκίνησε η «ανηφόρα» του Κωνσταντίνο Ιαβέρη που συνεχίζει την θρυλική πορεία του πατέρα του στον χώρο του αυτοκινήτου, καθώς μέχρι σήμερα υποβαλλόταν σε αιμοκαθάρσεις.

Χθες το βράδυ λοιπόν, λίγες ώρες δηλαδή πριν πατέρας και γιος μπουν μαζί στο χειρουργείο για τη μεταμόσχευση νεφρού, ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο facebook.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απαθανατίζεται μαζί με τον 70χρονο πατέρα του έπειτα από έναν αγώνα αυτοκινήτου, συνοδεύοντάς την με τη λιτή λεζάντα «Καλέ μου…».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...