274
Ο Ριχάρδος Μυλωνάς βγαίνει από τις φυλακές Ναυπλίου συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια | Youtube

Βγήκε από τη φυλακή ο Ριχάρδος – τι δήλωσε ο τηλε-ενεχυροδανειστής

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2018, 17:12
Ο Ριχάρδος Μυλωνάς βγαίνει από τις φυλακές Ναυπλίου συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια
|Youtube

Βγήκε από τη φυλακή ο Ριχάρδος – τι δήλωσε ο τηλε-ενεχυροδανειστής

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2018, 17:12

Την πόρτα της εξόδου στις φυλακές Ναυπλίου πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής ο γνωστός τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς που για δύο εβδομάδες έμεινε προφυλακισμένος κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού – κατηγορία που τελικά κατέπεσε, οδηγώντας την όλη υπόθεση σε πρωτοφανές φιάσκο.

«Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση θα σας περιμένουν, για οτιδήποτε άλλο με τους δικηγόρους μου. Νομίζω καταλαβαίνετε», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο τηλε-ενεχυροδανειστής, πριν επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, και αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Ο Ριχάρδος αποφυλακίστηκε αφού κατέβαλε εγγύηση ύψους 200.000 ευρώ ενώ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Στους υπόλοιπους έξι κατηγορούμενους που επίσης αποφυλακίστηκαν την Παρασκευή, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία.

Αντίθετα, στη φυλακή παρέμεινε ο Τούρκος προφυλακισθείς καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό της εγγύησης.

Στις δικές του δηλώσεις για την αποφυλάκιση του πελάτη του, ο Αλέξης Κούγιας δεν παρέλειψε να καυτηριάσει τη βιασύνη του ίδιου του Πρωθυπουργού να ανακηρύξει ένοχο τον ενεχυροδανειστή, λέγοντας:

«Η εκτελεστική εξουσία δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την ποινική Δικαιοσύνη για δημιουργία εντυπώσεων για πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες». Γι αυτό «να μην τολμούν κάποιοι, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη, να χρησιμοποιούν τη Δικαιοσύνη. Να παύσουν οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας. Η Δικαιοσύνη έχει την δυνατότητα να διορθώνει κάθε λάθος της».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...