225
Ο πρώην υπουργός είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπάξει μαζική συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης του νέου επικεφαλής της Κεντροαριστεράς | ΙΝΤΙΜΕnews

Στην κάλπη της Κεντροαριστεράς και ο Στέφανος Μάνος [φωτογραφία]

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2017, 14:55
Ο πρώην υπουργός είχε εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να υπάξει μαζική συμμετοχή στη διαδικασία ανάδειξης του νέου επικεφαλής της Κεντροαριστεράς
|ΙΝΤΙΜΕnews

Στην κάλπη της Κεντροαριστεράς και ο Στέφανος Μάνος [φωτογραφία]

Protagon Team Protagon Team 12 Νοεμβρίου 2017, 14:55

Το είχε προαναγγείλει δημοσίως και τελικά το έκανε πράξη. Ο λόγος για τον Στέφανο Μάνο ο οποίος λίγο μετά τις 13.30 προσήλθε σε εκλογικό τμήμα της περιοχής του για να ψηφίσει στις εκλογές της Κεντροαριστεράς (φωτογραφία κάτω), καθώς όπως είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Facebook, για την ανάδειξη του επικεφαλής δεν καλούνται να ψηφίσουν μόνον οι οπαδοί των υποψηφίων, αλλά όλοι οι έλληνες πολίτες.

manos_11

Χαρακτηρίζοντας «καλό ξεκίνημα» το γεγονός ότι οι 9 υποψήφιοι δέχθηκαν και «πειθάρχησαν» στους κανόνες που θέσπισε η Επιτροπή Αλιβιζάτου, ο πρώην υπουργός είχε υπογραμμίσει ότι ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει τέτοια διαδικασία με τόση προσήλωση στην ακρίβεια.

«Ως Έλληνας πολίτης αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Αρχή και τον καθηγητή κ. Αλιβιζάτο για το δικαίωμα ψήφου που μου παραχώρησε», ανέφερε και ανακοίνωνε την απόφαση του να προσέλθει στις κάλπες της 12 Νοεμβρίου για να ψηφίσει.

«Το ίδιο», σημείωνε, «ελπίζω να κάνουν όσοι με διαβάζουν. Οι νεώτεροι, αυτοί που ενδεχομένως παρακολουθούν την πολιτική με κυνική προδιάθεση, ή δεν συγκινούνται από τους υποψηφίους, ή βαριούνται να πάνε να ψηφίσουν, ας σκεφθούν αν θα ήταν καλύτερα να μην έχουν δικαίωμα ψήφου. Ο επικεφαλής να επιλεγόταν σε μυστικές συναντήσεις διαφόρων “παραγόντων”».

«Όλοι να πάμε να ψηφίσουμε. Μαζική συμμετοχή. Απόδειξη λαού που ξυπνάει», διεμήνυε και καλούσε σε μαζική συμμετοχή και στο εξωτερικό «για να καθιερωθεί η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...