170
Ο Παπαδόπουλος και η σύζυγός του (πίσω με τα γυαλιά) μετά το δικαστήριο που τον καταδίκασε το Σεπτέμβριο | EPA/Tasos Katopodis

Στη φυλακή οδηγείται τη Δευτέρα ο Τζορτζ Παπαδόπουλος

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2018, 17:40
Ο Παπαδόπουλος και η σύζυγός του (πίσω με τα γυαλιά) μετά το δικαστήριο που τον καταδίκασε το Σεπτέμβριο
|EPA/Tasos Katopodis

Στη φυλακή οδηγείται τη Δευτέρα ο Τζορτζ Παπαδόπουλος

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2018, 17:40

Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε όλο αυτό το διάστημα, ο πρώην σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ θα οδηγηθεί τη Δευτέρα σε φυλακή για να εκτίσει τη ποινή που του έχει επιβληθεί για ψευδείς αναφορές προς τις Αρχές.

Ομοσπονδιακό δικαστήριο απέρριψε την Κυριακή και το τελευταίο αίτημα που είχε καταθέσει ο ελληνικής καταγωγής αμφιλεγόμενος συνεργάτης του Τραμπ. Ο Παπαδόπουλος, όπως γράφει το Politico.com, δεν έπεισε το δικαστήριο ότι είναι δικαιολογημένη η αναστολή εκτέλεσης της ποινής που του επιβλήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Ετσι τη Δευτέρα θα βρεθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για την ποινή των δύο εβδομάδων εξαιτίας των ψευδών αναφορών σε πράκτορες του FBI που ερευνούν τη σχέση της Ρωσίας με τις αμερικανικές  εκλογές.

Ο Παπαδόπουλος παρέμεινε για μικρό διάστημα το 2016 στο πλευρό του Τραμπ, ο οποίος αργότερα είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει τον ρόλο του συμβούλου στην προεκλογική του εκστρατεία.

Πιο πρόσφατα ο Παπαδόπουλος –μαζί με τη σύζυγό του – επιδίωξε να «πουλήσει» τον εαυτό του ως συντηρητικό σχολιαστή, φίλα προσκείμενο στον Τραμπ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...