475
H Σιμόνα Μαντζιάντε και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος σε ελληνική ταβέρνα στη Νέα Υόρκη - πριν εφορμήσουν στα ΜΜΕ | Twitter/simonamangiante

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος ονειρεύεται να γίνει παρουσιαστής στο Fox

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2018, 19:13
H Σιμόνα Μαντζιάντε και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος σε ελληνική ταβέρνα στη Νέα Υόρκη - πριν εφορμήσουν στα ΜΜΕ
|Twitter/simonamangiante

Ο Τζορτζ Παπαδόπουλος ονειρεύεται να γίνει παρουσιαστής στο Fox

Protagon Team Protagon Team 22 Οκτωβρίου 2018, 19:13

Αντίθετα από άλλους εμπλεκόμενους στη μεγάλη έρευνα του ανακριτή Ρόμπερτ Μόλερ για τη ρωσική επιρροή στις ΗΠΑ, οι οποίοι επέλεξαν μια διακριτική δημόσια παρουσία, ο Τζορτζ Παπαδόπουλος επέλεξε να βγει στο προσκήνιο.

Τώρα που οι δικαστικές του περιπέτειες μοιάζουν να μένουν πίσω του, ο ελληνικής καταγωγής πρώην συνεργάτης του τότε υποψηφίου για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί να διεισδύσει στα μέσα ενημέρωσης με τη συνεργασία της συζύγου του Σιμόνα Μαντζιάντε.

Ο Παπαδόπουλος έχει βάλει στο στόχαστρο το Fox, το αγαπημένο κανάλι του προέδρου Τραμπ, το οποίο τον υμνολογεί όλη την ημέρα.

Ο πρώην σύμβουλος, για την ώρα, προλειαίνει το έδαφος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα – αλλά αυτό είναι το πρώτο βήμα.

Το Daily Beast, το οποίο επικαλείται πηγή κοντά στον σύμβουλο, αναφέρει ότι ο Παπαδόπουλος έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις με τον Σον Χάνιτι, έναν από τους αστέρες του Fox και στενό φίλο του προέδρου.

Ο Παπαδόπουλος θα εμφανιστεί σαν καλεσμένος στην εκπομπή του Χάνιτι ενώ στα τέλη του μήνα πρόκειται να εμφανιστεί με την Σιμόνα στην εκπομπή του Τζέσε Γουότερς, επίσης στο Fox και επίσης αγαπημένου παρουσιαστή του πρόεδρου.

Τα σχέδια του Παπαδόπουλου δεν σταματούν σε μερικές επιλεγμένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικό δίκτυο απολύτως φιλικό με τον πρόεδρο. Η πηγή του Daily Beast θέλει τον πρώην σύμβουλο να επιστρέφει και στο κύκλωμα της εξωτερικής πολιτικής (από όπου είχε εισχωρήσει στον κύκλο του υποψηφίου τότε Τραμπ), αλλά και να αναζητά ένα καλό συμβόλαιο για βιβλίο φυσικά υπέρ του Τραμπ.

«Βγαίνω στην τηλεόραση για να πω την ιστορία μου, η Αμερική θα αποφασίσει αν της αρέσει ή όχι», είπε ο Παπαδόπουλος στο Daily Beast.

Εν τω μεταξύ αυτή την Πέμπτη θα καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών σε επιτροπή του Κογκρέσου για το ζήτημα της ρωσικής επιρροής. Τα μέσα ενημέρωσης περιμένουν με αγωνία τη στιγμή – και το ενδιαφέρον τους τρέφει ακόμη περισσότερο τις φιλοδοξίες του Παπαδόπουλου.

Ο αγώνας της Σιμόνα

Ολη αυτή η προσπάθεια του Παπαδόπουλου να επανέλθει στην πρώτη γραμμή, έχει τη μόνιμη συμπαράσταση της συζύγου του. Εχει όμως και κάποια στοιχεία ριάλιτι.

Η Μαντζιάντε παραπονιέται στο Twitter ότι η πεθερά της, Κική Παπαδοπούλου, «κάνει τα πάντα για να με καταστρέψει» όπως και ότι την κατηγορούν για πράκτορα ξένης δύναμης.

Η κατάσταση έγινε «πέρα από ανυπόφορη και είναι αληθινά αισχρή. Ντρέπομαι που μπήκα σε μια τέτοια “οικογένεια”, ακόμη και οι γύφτοι (gypsie) έχουν περισσότερους κώδικες ηθικής», γράφει.

Το ζευγάρι είναι πάντως αγαπημένο και ανταλλάσσει στο Twitter (δημόσια!) τρυφερά λόγια:

Οσο για τον Λευκό Οίκο δεν φαίνεται να ανησυχεί για το ζεύγος Παπαδοπούλου .

Η γνώμη του Τραμπ για τον πρώην συνεργάτη του, που άθελά του άνοιξε τον ασκό του Αιόλου της μεγάλης έρευνας, δεν ήταν καλή. Τον χαρακτήριζε «αποδειγμένο ψεύτη» ενώ άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της προεκλογικής εκστρατείας χαρακτήριζαν τον Παπαδόπουλο «παιδί για τους καφέδες».

Τώρα από την προεδρία λένε ότι ο πρώην συνεργάτης «είναι απλά ένας  καραγκιόζης που προσπαθεί να βγάλει δυο δεκάρες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...