198
Πατέρας και γιος, Τζέιμς και Μάικλ Γκαντολφίνι | Twitter

«Σοπράνος»: ο υιός Γκαντολφίνι θα παίξει τον ρόλο του μπαμπά του στο πρίκουελ της σειράς

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2019, 15:00
Πατέρας και γιος, Τζέιμς και Μάικλ Γκαντολφίνι
|Twitter

«Σοπράνος»: ο υιός Γκαντολφίνι θα παίξει τον ρόλο του μπαμπά του στο πρίκουελ της σειράς

Protagon Team Protagon Team 23 Ιανουαρίου 2019, 15:00

Ενα έξυπνο πρότζεκτ ετοιμάζεται από το αμερικανικό δίκτυο ΗΒΟ. Πρόκειται για το πρίκουελ της θρυλικής σειράς «Σοπράνος», που θα ασχολείται με τη ζωή του κεντρικού ήρωα «Τόνι Σοπράνο», σε νεαρότερη ηλικία.

Ο ρόλος που καθιέρωσε τον Τζέιμς Γκαντολφίνι (1961-2013) και ανέδειξε το πολυσχιδές ταλέντο του, θα παιχτεί τώρα από τον γιο του, τον 19χρονο Μάικλ Γκαντολφίνι, όπως αναφέρει δημοσίευμα του BBC.

Η ταινία – πρίκουελ έχει τίτλο «The Many Saints of Newark» και βρίσκεται ήδη στο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ο Μάικλ Γκαντολφίνι δηλώνει ενθουσιασμένος που θα μπει στα ρούχα και στον ρόλο του πατέρα του. «Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, να συνεχίσω την κληρονομιά του πατέρα μου» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τζέιμς Γκαντολφίνι πέθανε το 2013 σε ηλικία 51 ετών. Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στη σειρά «Σοπράνος» διήρκεσε για έξι σεζόν, από το 1999 ως το 2007.

Ο υιός Μάικλ, γεννήθηκε το 1999 και έχει εμφανιστεί στην επιτυχημένη σειρά «The Deuce», ενώ είχε κι έναν μικρό ρόλο στην ταινία «Ocean’s Eight».

Το μεγάλο του στοίχημα έρχεται λοιπόν τώρα, με το συγκεκριμένο πρίκουελ. Πέρα από την εξωτερική του ομοιότητα με τον πατέρα του, όλοι αναρωτιούνται αν έχει κληρονομήσει και το ταλέντο του στην υποκριτική. Ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...