387
Η βίλα των 15.000 τ.μ. στη Μαγιόρκα όπου φέρεται να πέρασε τις γιορτές ο Μίχαελ Σουμάχερ με την οικογένειά του. | Bild.de

Σε αυτή τη βίλα στη Μαγιόρκα έκανε «γενέθλια» ο Μίχαελ Σουμάχερ

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 10:38
Η βίλα των 15.000 τ.μ. στη Μαγιόρκα όπου φέρεται να πέρασε τις γιορτές ο Μίχαελ Σουμάχερ με την οικογένειά του.
|Bild.de

Σε αυτή τη βίλα στη Μαγιόρκα έκανε «γενέθλια» ο Μίχαελ Σουμάχερ

Protagon Team Protagon Team 14 Φεβρουαρίου 2019, 10:38

Σε μια αποκάλυψη που έρχεται εκ νέου να μπερδέψει το μυστήριο με την κατάσταση της υγείας του Μίχαελ Σουμάχερ, του θρυλικού οδηγού της Formula 1, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι τον Δεκέμβριο του 2013, προχώρησε η γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, ο Σουμάχερ γιόρτασε στη Μαγιόρκα, μαζί με την οικογένειά του, τα 50α γενέθλιά του στις 3 Ιανουαρίου.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 μεταφέρθηκε στο ισπανικό θέρετρο με ελικόπτερο πριν από τα Χριστούγεννα και παρέμεινε εκεί μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, όπου και έκλεισε τα 50 του χρόνια.

Οι Σουμάχερ έμειναν στη βίλα στο Πορτ ντ’ Αντρατ (Port d’Andratx), την οποία η οικογένεια είχε αγοράσει για περίπου 30 εκατ. ευρώ τον περασμένο Ιούλιο.

Εως τώρα, ξέραμε ότι ο Σουμάχερ βρίσκεται σε συνθήκες πλήρους απομόνωσης στην έπαυλη της οικογένειας στην Ελβετία. Εδώ και πέντε χρόνια θεωρητικά υποβάλλεται σε μια μακρά και απαιτητική θεραπεία ώστε να αποκατασταθεί η βλάβη που του προκάλεσε στον εγκέφαλο η πτώση του ενώ έκανε σκι στην Μεριμπέλ στις 29 Δεκεμβρίου του 2013. Αρχικά είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα, τώρα λένε ότι έχει ανακτήσει κάποιες από τις λειτουργίες του. Τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε γνωστό ότι πλέον δεν είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του (εδώ).

Η αποκάλυψη του ταξιδιού δημιουργεί νέα ερωτήματα για την κατάσταση της υγείας του.

Σύμφωνα με την Bild, ο Σουμάχερ μεταφέρθηκε από την Ελβετία με ένα ελικόπτερο τύπου «Bell 429 Global Ranger», το οποίο είναι ειδικό στις διακομιδές ασθενών.

Το πρωί της 20ης Δεκεμβρίου το ελικόπτερο παρέλαβε τον Σουμάχερ από την οικία του στο Γκλαντ της Ελβετίας, και με έναν ενδιάμεσο σταθμό στο Παμιέ της Γαλλίας για ανεφοδιασμό, προσγειώθηκε στο Πορτ ντ’ Αντράτ το μεσημέρι.

Λίγες ημέρες έπειτα, καθώς προσεγγίζαμε στα γενέθλια του Σούμι, η Κορίνα Σουμάχερ, ο άνθρωπος που έχει επιβάλει τον αποκλεισμό των ΜΜΕ από την υπόθεση του συζύγου της, ανέφερε:

«Είμαστε ευτυχείς και σας ευχαριστούμε ολόψυχα που γιορτάζετε τα 50ά γενέθλια του Μίχαελ μαζί του και μαζί μας. Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται σε καλά χέρια και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε. Σας παρακαλούμε να αντιληφθείτε ότι ακολουθούμε τις επιθυμίες του Μίχαελ και αφήνουμε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο η υγεία, στην ιδιωτική σφαίρα. Ταυτόχρονα, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη φιλία σας και σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και υγιές 2019».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...