249
Οι πιτζάμες του σανατορίου θυμίζουν ρούχα κατάδικου, λέει αυτή η έγκλειστη στο ίδρυμα και φωτογραφίζεται για να μας το δείξει | Instagram

Ρωσία: Παρηγοριά στο Instagram βρήκαν οι κλεισμένοι σε καραντίνα για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2020, 10:32
Οι πιτζάμες του σανατορίου θυμίζουν ρούχα κατάδικου, λέει αυτή η έγκλειστη στο ίδρυμα και φωτογραφίζεται για να μας το δείξει
|Instagram

Ρωσία: Παρηγοριά στο Instagram βρήκαν οι κλεισμένοι σε καραντίνα για τον κορονοϊό

Protagon Team Protagon Team 7 Φεβρουαρίου 2020, 10:32

Eνα αντίδοτο στα σχεδόν σοβιετικού τύπου μέτρα επιτήρησης για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού βρήκαν οι περίπου 140 Ρώσοι που ζούσαν στη Γουχάν, το επίκεντρο της επιδημίας στην Κίνα.

Οι Ρώσοι έχουν μεταφερθεί στο Τιουμέν της δυτικής Σιβηρίας, σε σανατόριο το οποίο φυλάσσεται από τη Ρωσική Εθνική Φρουρά.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος στο κτίριο και, βέβαια, ούτε η έξοδος των νοσηλευομένων, αλλά ούτε και η έξοδος από τα δωμάτια. Αναμένεται να μείνουν εκεί δύο εβδομάδες, μέχρι να περάσει η περίοδος επώασης του ιού. Αν κάνουν το λάθος και βγουν από το δωμάτιο, η περίοδος των δύο εβδομάδων θα μετρήσει από την αρχή.

Τα κοινωνικά δίκτυα (και το Netflix) έκαναν πάντως τη βαρετή περίοδο εγκλεισμού περισσότερο υποφερτή.

Εχουν λοιπόν αρχίσει οι νοσηλευόμενοι να ανεβάζουν βίντεο και φωτογραφίες με τη ζωή τους στο σανατόριο. Κάποιοι κάνουν και ζωντανές μεταδόσεις για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα.

Αυτό το περίεργο ριάλιτι της καραντίνας κάνει θραύση στη Ρωσία, γράφει ο Guardian.

Μια κοπέλα παρουσιάζει τις πιτζάμες που τους έχουν δώσει και μοιάζουν με ρούχα κατάδικου. Ενας νεαρός, που εργάζεται ως μοντέλο, προσπαθεί να γυμναστεί όπως όπως.

Κάποιοι αναρωτιούνται γιατί ήταν ανάγκη να τους φέρουν στη Σιβηρία, στη μέση του πουθενά, να τους βάλουν δυο και τρεις σε δωμάτια και να τους πάρουν όλα τα προσωπικά είδη. Το προσωπικό τους υποδέχτηκε όχι απλά με μάσκες αλλά με ολόσωμες στολές!

«Δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζουν όλο το μίσος και ο πανικός. Αισθάνομαι σαν να μας περιμένει η Ιερά Εξέταση τα βράδια», αστειεύτηκε μια νοσηλευόμενη.

Πάντως, επί του παρόντος, κανένας δεν δείχνει να έχει ασθενήσει.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...