150
Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ | epirus-tv-news.gr

Πρέβεζα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από έκρηξη σε ιχθυοτροφείο

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2022, 17:02
Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ
|epirus-tv-news.gr

Πρέβεζα: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από έκρηξη σε ιχθυοτροφείο

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2022, 17:02

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε την Κυριακή σε μονάδα εκτροφής πέστροφας στη Χόχλα Πρέβεζας.

Οι δύο εργαζόμενοι που έχασαν τη ζωή τους είναι ένας 41χρονος από το Μύτικα της Πρέβεζας και ένας 49χρονος από την Αλβανία. Ενας τρίτος εργαζόμενος, ο οποίος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Ιωάννινα, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε τη στιγμή που οι δύο άτυχοι εργαζόμενοι έκαναν οξυγονοκόλληση χρησιμοποιώντας φιάλες προπανίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι της επιχείρησης καθώς και του εξωτερικού συνεργείου που πραγματοποιούσε εργασίες οξυγονοκόλλησης, προσέθεσε το ΑΜΠΕ.

Η τοπική ιστοσελίδα onprevezanews.gr ανέφερε ότι η έκρηξη, η οποία σημειώθηκε γύρω στις 3.30 μ.μ. ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα, τα οποία απέκλεισαν την επιχείρηση.

Φωτογραφία: epirus-tv-news.gr

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...