232
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε πρόσφατο στιγμιότυπο δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Χατζηδάκης θέλει να τονίσει τον κεντροδεξιό χαρακτήρα της ΝΔ | INTIMENEWS

Πρεμιέρα χαμηλών τόνων και υψηλών συμβολισμών για τον Κωστή Χατζηδάκη

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 10:12
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε πρόσφατο στιγμιότυπο δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Χατζηδάκης θέλει να τονίσει τον κεντροδεξιό χαρακτήρα της ΝΔ
|INTIMENEWS

Πρεμιέρα χαμηλών τόνων και υψηλών συμβολισμών για τον Κωστή Χατζηδάκη

Protagon Team Protagon Team 4 Μαρτίου 2019, 10:12

Και Νίκος Δένδιας (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ) και Χρήστος Χωμενίδης (συγγραφέας) και Πάνος Τσακλόγου (καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας): απόψε (Δευτέρα), στο θέατρο του Κολεγίου Αθηνών γίνεται η νέα παρουσίαση του βιβλίου του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» (εκδ. Παπαζήσης), με ομιλητές τους τρεις προαναφερθέντες.

Οπως επισημαίνουν παρατηρητές του χώρου, παρόλο που η εκδήλωση αυτή δεν είναι μια κομματική συγκέντρωση, ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη την προεκλογικής εκστρατείας του κ. Χατζηδάκη στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, όπου –και εδώ έχει ένα ενδιαφέρον– κατεβαίνουν και οι δύο αντιπρόεδροι του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε μια εικονογράφηση της διαφορετικότητας του ύφους, ο κ. Χατζηδάκης επιλέγει μια χαμηλών τόνων εκδήλωση σε αντίθεση με τη φιέστα που είχε οργανώσει προ εβδομάδων ο έτερος αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης.

Από το περιβάλλον του κ. Χατζηδάκη εξηγούν ότι ο χαρακτήρας της εκδήλωσης αποκαλύπτει και την πολιτική στρατηγική του αντιπροέδρου. Οτι δηλαδή παρά την πολιτική οξύτητα που κυριαρχεί είναι αποφασισμένος να συνεχίζει στο δρόμο της σοβαρότητας και της μετριοπάθειας. Δίνοντας έμφαση στον προγραμματικό πολιτικό λόγο και την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων. Επιμένοντας στον κεντροδεξιό χαρακτήρα της ΝΔ και τη διεύρυνση των ορίων της παράταξης.

Φυσικά τον δικό της συμβολισμό έχει και η παρουσία του κ. Δένδια στην εκδήλωση αυτή. Διότι πέραν της φιλίας τους, οι δυο πολιτικοί έχουν πολιτικό προφίλ με αρκετές ομοιότητες. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ πάντως θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...