275
Ενα χιουμοριστικό meme με τον Πούτιν καβάλα σε αετό |

Οι διακοπές του Πούτιν στη Σιβηρία και το πάρτι στο Διαδίκτυο

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2017, 18:45
Ενα χιουμοριστικό meme με τον Πούτιν καβάλα σε αετό
|

Οι διακοπές του Πούτιν στη Σιβηρία και το πάρτι στο Διαδίκτυο

Protagon Team Protagon Team 9 Αυγούστου 2017, 18:45

Ολοι γνωρίζουν ότι ο Πούτιν αρέσκεται να εμφανίζει εαυτόν ως έναν σκληροτράχηλο άνδρα που μπορεί να επιβιώσει παντού. Ο ρώσος Πρόεδρος δεν προτιμά τα τουριστικά θέρετρα και τις ήρεμες παραλίες. Κάνει διακοπές στη Σιβηρία, βουτά σε παγωμένα νερά, ψαρεύει γυμνός από τη μέση και πάνω και περπατάει στο δύσβατο δάσος. Ουσιαστικά ο Πούτιν προσφέρει στον λαό την εικόνα του ηγέτη την οποία θέλει να βλέπει. Την εικόνα δηλαδή ενός Πρόεδρου στιβαρού, ισχυρού και μαχητικού.

Γι’ αυτόν τον σκοπό, το Κρεμλίνο έδωσε στη δημοσιότητα μία… ταινία 47 λεπτών από τις διακοπές του στη Σιβηρία. Σε αυτό το βίντεο, ο Πούτιν φτάνει στις καλύβες στις οποίες έμεινε για δύο ημέρες, σε δάσος της  περιοχής, οδηγεί ταχύπλοο σε ποτάμια, εμφανίζεται να ψαρεύει γυμνόστηθος σε λίμνη, να βουτά στα παγωμένα νερά της Σιβηρίας και να κάνει ψαροντούφεκο.

Το θέμα είναι ότι έπρεπε όλοι όσοι δουν την συγκεκριμένη ταινία να αντιληφθούν ότι οι συνθήκες που επικρατούν στα δάση της Σιβηρίας δεν είναι και οι καλύτερες, Για αυτό τον σκοπό, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ φρόντισε να επιστήσει την προσοχή στους ρεπόρτερ τονίζοντας ότι «η θερμοκρασία του νερού στη λίμνη δεν ξεπερνά ποτέ τους 17 βαθμούς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον πρόεδρο να κάνει μία βουτιά».

Από την άλλη, αυτή η εικόνα του Βλαντίμιρ Πούτιν που απολαμβάνει να κάνει διακοπές σαν… survivor, δεν πείθει τους πάντες. Αρκετοί θεωρούν τις εικόνες του ημίγυμνου ηγέτη στα βουνά της Σιβηρίας, γραφικές ή αποτελέσματα μιας παρωχημένης επικοινωνιακής πολιτικής από πλευράς Κρεμλίνου.

Κάπως έτσι ξεκίνησε και ένα παιχνίδι που, με όπλο το photoshop, έκανε πλάκα στον ρώσο πρόεδρο. Στις παρακάτω φωτογραφίες, λοιπόν, φαίνεται ο Βλαντίμιρ Πούτιν να ανεβαίνει στη ράχη ενός αετού, να καβαλάει αρκούδες, φάλαινες, δεινοσαύρους  και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε…

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...