234
Η φωτογραφία που προκάλεσε την ανάρτηση του υπουργού εξαιτίας του τσιγάρου που κρατά ο Βασίλης Μπισμπίκης | twitter

Πλεύρης: Πρόστιμο σε κέντρο από μια φωτογραφία Βανδή – Μπισμπίκη

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2022, 17:54
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/12/2022, 21:00
Η φωτογραφία που προκάλεσε την ανάρτηση του υπουργού εξαιτίας του τσιγάρου που κρατά ο Βασίλης Μπισμπίκης
|twitter

Πλεύρης: Πρόστιμο σε κέντρο από μια φωτογραφία Βανδή – Μπισμπίκη

Protagon Team Protagon Team 26 Δεκεμβρίου 2022, 17:54
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/12/2022, 21:00

Ο έρωτας της δημοφιλούς τραγουδίστριας Δέσποινας Βανδή με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη έχει απασχολήσει αρκετά τις κοσμικές στήλες τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα οι φωτογράφοι να βρίσκονται συχνά στον δρόμο του ζευγαριού.

Λίγοι όμως μπορούσαν να φανταστούν ότι μια τέτοια φωτογραφία από τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε θα μπορούσε να φέρει πολιτική παρέμβαση – και μάλιστα από τον ίδιο τον υπουργό Υγείας.

Μια φωτογραφία, λοιπόν, που αναρτήθηκε στο Twitter ήταν αρκετή προκειμένου ο Θάνος Πλεύρης να ξεκινήσει τις διαδικασίες ώστε να επιβληθεί πρόστιμο σε νυχτερινό κέντρο για μη τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης σε ανάρτησή του στο κοινωνικό δίκτυο κοινοποίησε φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται ο σύντροφος της Δέσποινας Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης, να κρατά τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η αγαπημένη του.

Οπως γράφει χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας, «με βάση αυτή την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν». «Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ», τονίζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη:

 

Ακολούθησε και δεύτερη ανάρτηση του κ. Πλεύρη:

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...