253
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης | IntimeNews

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2019, 21:43
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης
|IntimeNews

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;

Protagon Team Protagon Team 14 Μαρτίου 2019, 21:43

Ηταν μία πληροφορία που μεταδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και ως το βράδυ απέκτησε χαρακτηριστικά βεβαιότητας: Ο ΣΥΡΙΖΑ «ρίχνει» στη μάχη των ευρωεκλογών τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη.

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά το συνήθως καλά πληροφορημένο στα της Κουμουνδούρου ethnos.gr, η περίπτωση του κ. Γιαννάκη «κλείδωσε» και ο 60χρονος βετεράνος του μπάσκετ θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος.

Απέμενε βέβαια να επιβεβαιωθεί και από τον ίδιο, αλλά και μόνο η αναφορά μιας επικείμενης συμφωνίας έκανε τη δουλειά της σε όρους πολιτικής επικοινωνίας: ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως δύναμη ικανή να προσελκύσει προσωπικότητες από έναν ευρύτερο χώρο και όχι μόνο από τα χαρακώματα της κομμουνιστικογενούς Αριστεράς.

Σύμφωνα άλλωστε με το ethnos.gr, ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά και με την πρωταθλήτρια του στίβου Κατερίνα Θάνου (το αν είναι προσωπικότητα είναι μια άλλη συζήτηση).

Οι διαρροές της Κουμουνδούρου ήθελαν εξάλλου στο πρόσφατο παρελθόν τον επωνομαζόμενο «Δράκο» του ελληνικού μπάσκετ να έχει βολιδοσκοπηθεί και να έχει απορρίψει πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.

Ο κ. Γιαννάκης είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια την προπονητική.

Γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 1959 στην Αθήνα, είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ. Έχει κατακτήσει τίτλους σε κορυφαίο επίπεδο σε επίπεδο συλλόγων αλλά και εθνικών ομάδων, έχει διακριθεί σε οποιαδήποτε διοργάνωση έχει συμμετάσχει τόσο ως αθλητής και όσο και ως προπονητής και επίσης έχει γράψει και τον ύμνο του Άρη. Είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «ο δράκος» και αποτέλεσε τον κορυφαίο πλέι μέικερ της εποχής και μαζί με τον Νίκο Γκάλη, τους πιο γνωστούς έλληνες παίκτες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...