878
Στον καναπέ του Nammos με την Τζίτζι, την Κέιτ και την Εμιλι | Instagram

Σιγά τους «ράμπο»! Ρατακόφσκι και Χαντίντ «έκοψαν» αποδείξεις αισθησιασμού στο Nammos

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2018, 14:06
Στον καναπέ του Nammos με την Τζίτζι, την Κέιτ και την Εμιλι
|Instagram

Σιγά τους «ράμπο»! Ρατακόφσκι και Χαντίντ «έκοψαν» αποδείξεις αισθησιασμού στο Nammos

Protagon Team Protagon Team 1 Ιουλίου 2018, 14:06

Το 48ωρο λουκέτο των εφοριακών στο παγκοσμίου φήμης εστιατόριο του Νammos που επιβλήθηκε την Παρασκευή δεν στάθηκε ικανό για να χαλάσει το πάρτι εγκαινίων του Nammos Village στην Ψαρρού-του μυκονιάτικου παράδεισου μόδας που φιλοδοξεί να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά «θέλω» των διάσημων επισκεπτών του. Την ώρα πάντως, που τα διάσημα μοντέλα Εμιλι Ρατακόφσκι και η Τζίτζι Χαντίντ έκοβαν την κορδέλα των εγκαινίων, στον μικρόκοσμο των ελληνικών social media είχε ανάψει ξανά ο καβγάς περί φοροδιαφυγής και των νόμων (εντός και εκτός εισαγωγικών) που ισχύουν στο λεγόμενο «πριγκιπάτο της Μυκόνου».

Countdown for the Grand Opening of Nammos Village. So excited to announce our luxurious brands this Saturday evening…

Geplaatst door Nammos Mykonos op Zaterdag 30 juni 2018

Το Nammos Village καλύπτει μία έκταση 12 στρεμμάτων και στους χώρους του φιλοξενεί πολλά επώνυμα brands, όπως Louis Vuitton, Gucci,  Christian Louboutin,  Οscar de la Renta, Ermenegildo Zegna, Linda Farrow και Philip Plein.

Απαστράπτουσες, και ξεχειλίζοντας από αισθησιασμό, οι επίσημες προσκεκλημένες του πάρτι, Τζίτζι Χαντίντ (ντυμένη στα ροζ) και Εμιλι Ρατακόφσκι (ντυμένη στα κόκκινα), έδωσαν χολιγουντιανό αέρα στην εκδήλωση με την παρουσία τους. Δεν ήταν τυχαία άλλωστε η επιλογή τους για να κόψουν την κορδέλα των εγκαινίων, αφού οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram έκαναν μέσα σε δευτερόλεπτα τον γύρο του κόσμου.

June 30 : Gigi and @emrata at the opening of Nammos village in Mykonos #gigiupdates #GigiHadid #zigi #zigiupdates #zaynmalik #zaynupdates #emrata #mykonos #nammosvillage

A post shared by ZiGi Updates (@zigi_update12) on

Dg-vyMBUwAE-0NA

Τα κορυφαία ίσως μοντέλα στον κόσμο με τους εκατομμύρια  followers (η Εμιλι μετρά 18,2 εκατ. και η Tζίτζι 41,4 εκατ.!) και τα χιλιάδες λαμπερά εξώφυλλα στον χώρο της μόδας, μετέφεραν σε όλον τον κόσμο την είδηση και τις εντυπωσιακές εικόνες από το grand opening – υπερπαραγωγή του νέου αποκτήματος της Ψαρρού.

Μαζί τους (φωτ. κάτω) η Κέιτ Μος που εκτός από μία επίδειξη στην πασαρέλα που έφερε στη μνήμη τα super models των ’90s, ανέλαβε και χρέη dj στο πλευρό του του Fat Tony.

emily

Το σκηνικό των εγκαινίων συμπλήρωσαν το μουσικό laser – show από τον βρετανό καλλιτέχνη Tokio Myers, και το εντυπωσιακό θέαμα με τα δεκάδες πυροτεχνήματα και βεγγαλικά, ενώ δεν μπορούσε να λείψει η γαστρονομική πινελιά και  η σαμπάνια που έρεε άφθονη μέχρι το πρωί.

Beautiful night?? #nammosvillage #openingceremony #1stjuly #fireworks #mykono

A post shared by sssaaandy (@sssaaandy) on

Η Ρατακόφσκι συγκέντρωσε τα βλέμματα και εκτός Ψαρρού στη βόλτα που έκανε στα  Ματογιάννια φορώντας ένα εξόχως αποκαλυπτικό see through φόρεμα.

NINTCHDBPICT000417079610NINTCHDBPICT000417079886NINTCHDBPICT000417138057NINTCHDBPICT000417138082NINTCHDBPICT000417062945

Και ενώ όλα αυτά γίνονταν το Σάββατο στην Ψαρρού, στον ελληνικό μικρόκοσμο των social media είχε ξεσπάσει «πόλεμος». Αντίπαλοι;

Από την μία πλευρά, οι υπέρμαχοι της τήρησης των νόμων και του αξεπέραστου «καλά τους έκαναν», που τάχθηκαν ανοικτά και ανεπιφύλακτα υπέρ της επιβολής προστίμου στο Nammos για φοροδιαφυγή 73.000 ευρώ μέσα σε μόλις λίγες ώρες λειτουργίας του εστιατορίου την Παρασκευή, και της απόφασης για το 48ωρο λουκέτο που επιβλήθηκε στην επιχείρηση.

«Δεν μπορεί στο ‘πριγκιπάτο’ της Μυκόνου να ισχύουν άλλοι νόμοι απ’ ό,τι στην υπόλοιπη Ελλάδα», έλεγαν με εκνευρισμό και επισήμαιναν πως  δεν είναι η πρώτη φορά που οι ιδιοκτήτες του Νammos πιάνονται «να κλέβουν το κράτος».

Στην αντίπερα όχθη, αυτοί που μιλούσαν για παρανοϊκή απόφαση της φορολογικής διοίκησης που πλήττει το γόητρο όχι μόνο της επιχείρησης αλλά και συνολικά της high end τουριστικής επιχειρηματικότητας, με αστειότητες -όπως δηκτικά ανέφεραν- απαγορεύσεων λειτουργίας και κορδέλες της αστυνομίας γύρω από το διασημότερο ελληνικό εστιατόριο στον κόσμο (φωτογραφία κάτω).

Image-1-3Image-1-4

«Εβαλαν ασπροκόκκινες κορδέλες της αστυνομίας γύρω από το Nammos Restaurant για να χαλάσουν τη γιορτή με τις κορδέλες των εγκαινίων στο Nammos Village», έσπευσαν να σχολιάσουν κάποιοι, ενώ δεν έλειψαν και οι αιχμές περί «γερμανικού δάκτυλου», κοιτάζοντας προς Παράγκα μεριά (στο αντίπαλο δέος του Nammos, δεξιά από την παραλία της Παράγκας, που ακούει στο όνομα Scorpios ).

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς το Nammos τζιράρει εως και 20.000 ευρώ την ώρα. Τα 73.000 ήταν ο τζίρος που είχε γίνει μέσα σε μόλις λίγες ώρες την περασμένη Παρασκευή.

Πέρυσι ο συνολικός τζίρος της επιχείρησης ξεπέρασε τα 12 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, ενώ πλέον υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά ΑΦΜ οπότε και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τζίρους 20 και πλέον εκατ. ευρώ.

«Τα αφεντικά του Nammos προσπάθησαν να δημιουργήσουν σχολή και στην φοροδιαφυγή. Αλλά τους πιάσαμε. Και θα πιάσουμε και άλλους καρχαρίες που είναι μέσα στο δωμάτιο», ανέφεραν κύκλοι του υπουργείου με αφορμή το 48ωρο λουκέτο, ενώ όπως έγινε γνωστό, τα στελέχη της ΑΑΔΕ είχαν μαζί τους ακόμα και χάκερ που «ανακάλυψε» τα κρυμμένα αρχεία των παραγγελιών που είχαν σβήσει οι λογιστές του Nammos.

Από τους υπευθύνους της επιχείρησης κατετέθη μάλιστα και μηνυτήρια αναφορά εναντίον των ανδρών της ΑΑΔΕ, η οποία στη συνέχεια απεσύρθη.

Όπως γίνεται σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, υπήρξαν και κάποιοι «ουδέτεροι» που υποστήριξαν ότι ένα βαρύ πρόστιμο στο Νammos για τις αποδείξεις που δεν κόπηκαν, θα ήταν αρκετό, αφού τα λουκέτα μόνο κακό κάνουν στην εικόνα της ναυαρχίδας του ελληνικού τουρισμού.

Τζίτζι και Εμιλι πάντως έδωσαν αποδείξεις ασυγκράτητου αισθησιασμού με όσα ανέβασαν στο Instagram τους τόσο από την εκδήλωση των εγκαινίων, όσο και από τη διαμονή τους στο «βασίλειο» της Ψαρρού.

 

A post shared by Julius (@jul_vx) on

My bag for @thekooples comes to Greece ✨ #emilybythekooples

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

?? by night

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...