192
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στα κυβερνητικά έδρανα τη Δευτέρα | INTIMEnews

Πλεύρης: Χυδαία και ντροπιαστική η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2021, 12:55
Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στα κυβερνητικά έδρανα τη Δευτέρα
|INTIMEnews

Πλεύρης: Χυδαία και ντροπιαστική η επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή

Protagon Team Protagon Team 1 Νοεμβρίου 2021, 12:55

Για χυδαία και ντροπιαστική στάση του ΣΥΡΙΖΑ –και προσωπικά του επικεφαλής του, Αλέξη Τσίπρα–, έναντι της Επιτροπής των επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, έκανε λόγο στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, με αφορμή επιθέσεις όπως αυτές του Παύλου Πολάκη και του Κώστα Ζαχαριάδη μέσω των social media (εδώ), καταγγελτικά δημοσιεύματα στον φιλικό προς τον ΣΥΡΙΖΑ Τύπο και τη δήλωση Τσίπρα περί επιστημόνων «κοινής αποδοχής», στη θέση εκείνων που κατά την άποψή του έχουν καταντήσει υποχείριο της κυβέρνησης.

«Η αντιπαράθεσή μας να μείνει πολιτική, αφήστε έξω τους επιστήμονες και σταματήστε τη φθηνή, αδιέξοδη και λαϊκίστικη πολιτική σας», παρατήρησε σε έντονο ύφος ο κ. Πλεύρης απεθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πιο χυδαίο μέσα στο Σαββατοκύριακο ήταν ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσέβαλε τους 33 επιστήμονες», είπε ο υπουργός απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή  Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκου Ηγουμενίδη, για να συμπληρώσει:

«Αυτή η Επιτροπή, που, όπως γράφει η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι απαξιωμένη επιστημονικά, παρέχει 1,5 χρόνο αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της. Και μεθαύριο θα τους συναντήσω για να τους πω ότι δεν είναι κοινής αποδοχής. Να μας πείτε ποιον θεωρείτε, όπως λέει ο Βαξεβάνης, υποχείριο της κυβέρνησης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...