226
|

Πελώνη: Ηδη έχουμε 105.000 ραντεβού πρώτης δόσης για τους άνω των 60 ετών

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2021, 15:18

Πελώνη: Ηδη έχουμε 105.000 ραντεβού πρώτης δόσης για τους άνω των 60 ετών

Protagon Team Protagon Team 14 Δεκεμβρίου 2021, 15:18

Το ότι τα μέτρα που ελήφθησαν για να παρακινηθούν οι πολίτες άνω των 60 να εμβολιαστούν έχουν ήδη αποδώσει, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι σταματάει η προσπάθεια της κυβέρνησης, σημείωσε σε ραδιοφωνική της παρέμβαση την Τρίτη η αν. κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, η οποία αποκάλυψε ότι μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου είχαν προγραμματιστεί ή είχαν πραγματοποιηθεί 105.000 ραντεβού πρώτης δόσης, από τους 520.000 ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3, η κυρία Πελώνη χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοινωθήκαν πρόσφατα για τους άνω των 60 ετών ως την τελευταία ώθηση για να σπεύσουν να εμβολιαστούν, καθώς κάποιοι φοβούνται ακόμα. Ως γνωστόν η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει την επιβολή διοικητικού προστίμου 100 ευρώ μηνιαίως για τους 60+ μετά τις 16 Ιανουαρίου.

Ερωτηθείσα κατά τα άλλα για την συμμετοχή του Πρωθυπουργού στην συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησιάς της Ελλάδος τόνισε ότι ο κ. Μητσοτάκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση καθώς πρέπει να υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας Εκκλησιάς – Πολιτείας. Απέδωσε τις επικρίσεις για την παρουσία του κ. Μητσοτάκη στη ΔΙΣ σε ένα φαινόμενο «αντικληρικανισμού» που παρατηρείται στη χώρα μας ενώ προσέθεσε ότι η Εκκλησιά πρέπει να συμβάλει και αυτή στη γενική προσπάθεια του καθολικού εμβολιασμού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η αν. κυβερνητική εκπρόσωπος χαρακτήρισε θετική εξέλιξη την εσωκομματική διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ.

«Αναμένουμε να δούμε τα δείγματα γραφής. Ελπίζω να δούμε υπεύθυνη αντιπολιτευτική κριτική, με συγκεκριμένες προτάσεις», επεσήμανε η κυρία Πελώνη.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...