198
Ούτε το Facebook ούτε το instagram έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις | Reuters

Πανευρωπαϊκό «μπλακ άουτ» σε Facebook και Instagram

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 17:07
Ούτε το Facebook ούτε το instagram έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις
|Reuters

Πανευρωπαϊκό «μπλακ άουτ» σε Facebook και Instagram

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 17:07

Μια… Black Tuesday περίμενε πολλούς χρήστες του Διαδικτύου, καθώς τόσο το Facebook όσο και το Instagram σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, δεν ανταποκρίνονταν.

Εδώ και αρκετή ώρα, η πρόσβαση είναι είτε αδύνατη, είτε περιορισμένη από τους χρήστες σε όλον τον κόσμο που διαμαρτύρονται.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Independent, οι χρήστες του Facebook έρχονται αντιμέτωποι με λευκές σελίδες που τους ενημερώνουν πως η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη (service unavailable), ενώ παρόμοια κατάσταση επικρατούσε και στο Instagram, με χρήστες να διαμαρτύρονται πως το δίκτυο δεν φορτώνει σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, αν και φαινόταν ότι η εφαρμογή λειτουργεί.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές των χρηστών στον ιστότοπο Down Detector, τα προβλήματα εντοπίζονται στην Ευρώπη (κυρίως Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ιταλία και Ισπανία), συμπεριλαμβανομένων και αρκετών χρηστών στην Ελλάδα, αλλά και στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ.

Ο χάρτης που απεικονίζει τις χώρες που έχουν προσβληθεί από το μπλακ άουτ, σύμφωνα με το Down Detector

Ούτε το Facebook ούτε το Ιnstagram έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, οπότε δεν είναι γνωστό αν τα δύο προβλήματα σχετίζονται, δεδομένου ότι και οι δύο ιστότοποι ανήκουν στον όμιλο εταιριών του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...