198
Φωτογραφία από τη δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Ακριβοπούλου στους μητροπολίτες | Protagon

Η Ακριβοπούλου ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τους μητροπολίτες (και γλίτωσε τα δικαστήρια)

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 16:40
Φωτογραφία από τη δημόσια συγγνώμη της Κατερίνας Ακριβοπούλου στους μητροπολίτες
|Protagon

Η Ακριβοπούλου ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τους μητροπολίτες (και γλίτωσε τα δικαστήρια)

Protagon Team Protagon Team 20 Νοεμβρίου 2018, 16:40

Τα όσα καταλόγισε στην εκπομπή της Δευτέρας η Κατερίνα Ακριβοπούλου στους μητροπολίτες Μεσσηνίας και Πειραιώς περί ακροδεξιάς και χρυσαυγίτικης ρητορικής, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση αμφότερων των ιεραρχών που απείλησαν με προσφυγή στη Δικαιοσύνη τόσο κατά της ίδιας της δημοσιογράφου όσο και της ΕΡΤ.

Την Τρίτη όμως, η κυρία Ακριβοπούλου έσπευσε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τους μητροπολίτες Χρυσόστομο και Σεραφείμ, σε ένα mea culpa που προφανώς ήρθε και κατόπιν ανωτέρω παρέμβασης έτσι ώστε να μπει ένα φρένο στην «κατάπτωση τῆς κρατικῆς καί λαοσυντήρητης τηλεοράσεως τῆς ΕΡΤ», όπως κατήγγειλλε νωρίτερα στη δήλωσή του ο μητροπολίτης Πειραιώς.

Οφείλω μία συγγνώμη, είπε η δημοσιογράφος από το βήμα της απογευματινής της εκπομπής (στη φωτογραφία πάνω) και ανέγνωσε στον «αέρα» απόσπασμα της ανακοίνωσης του Σεραφείμ όπου υπενθύμιζε την καταδίκη του παγανιστικού και αντιχριστιανικού χαρακτήρα του πολιτικού μορφώματος «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αὐγή».

Στη δήλωση συγγνώμης η Κατερίνα Ακριβοπούλου αναγνώρισε ότι έκανε λάθος με το ποιόν των δύο μητροπολιτών, ισχυριζόμενη ότι μπερδεύτηκε εννοώντας τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο, «που ήταν αξιωματικός της χωροφυλακής επί Χούντας».

«Ηταν και η Δευτέρα μία δύσκολη ημέρα για όλους, είχαμε και πυρετό», θέλησε να δικαιολογηθεί και καθώς ανακάλεσε, φαίνεται να γλίτωσε τελικά τα δικαστήρια με τους μητροπολίτες.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...