177
Τα παιδιά κερδίζουν την προσοχή από τους πάντες - ακόμη και από τον Πάπα | REUTERS/Max Rossi

Οταν ένα άτακτο αγοράκι έκλεψε την παράσταση από τον Πάπα

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 14:43
Τα παιδιά κερδίζουν την προσοχή από τους πάντες - ακόμη και από τον Πάπα
|REUTERS/Max Rossi

Οταν ένα άτακτο αγοράκι έκλεψε την παράσταση από τον Πάπα

Protagon Team Protagon Team 28 Νοεμβρίου 2018, 14:43

Ενα αγόρι έκλεψε για λίγο την προσοχή όλων όσοι παρακολουθούσαν τον Πάπα Φραγκίσκο, την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ακρόασης στο Βατικανό.

Ο μικρός ξέφυγε από τη μητέρα του και έτρεξε στον χώρο όπου βρισκόταν ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, ένας καρδινάλιος και ένας άνδρας της Ελβετικής Φρουράς που προστατεύει τον Πάπα.

Τράβηξε το χέρι του φρουρού και άρχισε να παίζει πίσω από την πολυθρόνα του Πάπα, αναφέρει το Reuters.

Η μητέρα του αγοριού προσπάθησε να το μαζέψει, εξηγώντας στον Φραγκίσκο ότι το παιδί είναι άλαλο. Αυτός της είπε να το αφήσει να παίξει.

«Το παιδί δεν μπορεί να μιλήσει, μπορεί όμως να επικοινωνήσει», είπε ο Πάπας στους εκατοντάδες πιστούς που τον παρακολουθούσαν.

«Εχει κάτι που με βάζει σε σκέψεις. Είναι ελεύθερο – άτακτο αλλά ελεύθερο. Ας ζητήσουμε τη χάρη του Θεού για να μπορέσει να μιλήσει», είπε

Η οικογένεια του αγοριού είναι από την Αργεντινή, είπε η μητέρα του παιδιού στον Πάπα Φραγκίσκο,  από όπου βέβαια κατάγεται και ο ίδιος.

«Είναι Αργεντινός, απειθάρχητος», ακούστηκε να ψιθυρίζει ο Φραγκίσκος στον καρδινάλιο που ήταν δίπλα του, για τον μικρό ταραξία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...