162
Ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος |

Aλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του ΣΕΒ, νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 17:32
Ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος
|

Aλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του ΣΕΒ, νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος

Protagon Team Protagon Team 28 Μαΐου 2020, 17:32

Η ανάληψη της προεδρίας του ΣΕΒ από τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο επισφραγίστηκε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Συνδέσμου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη εξ’ αποστάσεως, μέσω διαδικτύου.

Με την εκλογή του ο κ. Παπαλεξόπουλος διαδέχεται στην ηγεσία του ΣΕΒ τον Θεόδωρο Φέσσα ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου επί τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020).

Για τη θέση του προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής είχε προταθεί ως νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου ο  Ευθύμιος Βιδάλης.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα μέλη του ΣΕΒ κληθηκαν μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας, τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2019, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2020.

Το δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης περιελάμβανε ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλεξη Τσίπρα στα μέλη του Συνδέσμου.

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη η ανοικτή εκδήλωση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ (θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω livestreaming), με ομιλίες από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον νέο Πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Παπαλεξόπουλο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...