952
Οι Offspring με τον Πιτ Παράντα στα αριστερά |

Οι Offspring έδιωξαν τον ντράμερ τους γιατί δεν έκανε το εμβόλιο

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2021, 17:21
Οι Offspring με τον Πιτ Παράντα στα αριστερά
|

Οι Offspring έδιωξαν τον ντράμερ τους γιατί δεν έκανε το εμβόλιο

Protagon Team Protagon Team 4 Αυγούστου 2021, 17:21

Εκτός του συγκροτήματος στο οποίο ήταν μέλος από το 2007, βγήκε ο Πιτ Παράντα, ντράμερ των Offspring, επειδή δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Στην ουσία τον έδιωξαν τα άλλα μέλη του δημοφιλούς ποπ-πανκ συγκροτήματος από την Καλιφόρνια, τα οποία είναι όλα εμβολιασμένα.

Ο Παράντα έγραψε στο Instagram την είδηση λέγοντας: «Καθώς δεν είναι δυνατόν να συμμορφωθώ με τις επιταγές της βιομηχανίας (της μουσικής), αποφασίστηκε πρόσφατα ότι δεν είμαι ασφαλής για να βρίσκεται κάποιος γύρω μου, στο στούντιο και στις περιοδείες. Για αυτό και δεν θα με δείτε στις επερχόμενες συναυλίες. Θέλω να μοιραστώ την ιστορία μου ώστε όποιος αισθάνεται την ίδια αγωνία και απομόνωση και μένει εκτός, να ξέρει ότι δεν είναι τελείως μόνος».

Ο Παράντα είπε ότι δεν κάνει το εμβόλιο συμβουλευόμενος τον γιατρό του, «λόγω προσωπικού ιατρικού ιστορικού και τις παρενέργειες των εμβολίων». Πρόσθεσε ότι δεν έχει «αρνητικά συναισθήματα για τα άλλα μέλη της μπάντας. Κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο για τους ίδιους και εγώ κάνω το ίδιο για μένα. Υπάρχουν άπειροι άνθρωποι σαν εμένα, για τους οποίους το εμβόλιο εμπεριέχει μεγαλύτερο ρίσκο από τον ιό».

O καλλιτέχνης εξηγεί ότι πριν ένα χρόνο μολύνθηκε με τον ιό και ότι είχε μόνο ελαφρά συμπτώματα, οπότε είναι σίγουρος ότι αν ξαναμολυνθεί, δεν θα έχει πρόβλημα. Λέει επίσης ότι δεν μπορεί να διακινδυνεύσει την υγεία του, και να πάθει ξανά το σύνδρομο Γκιλαίν Μπαρέ, το οποίο έχει αναφερθεί ως μία από τις σπάνιες παρενέργειες του εμβολίου και το οποίο είχε πάθει όταν ήταν μικρός.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pete Parada (@peteparada)

Οι Offspring δεν έκαναν κάποια ανακοίνωση για την αποχώρησή του.

Ο μουσικός έχει παίξει τύμπανα στα τέσσερα τελευταία άλμπουμ, με το πιο πρόσφατο, φέτος, να πηγαίνει στο νούμερο 3 των βρετανικών τσαρτ.

Ο Ερικ Κλάπτον, ο Βαν Μόρισον, ο Ρίτσαρντ Ασκροφτ, ο Νόελ Γκάλαχερ και ο Ιαν Μπράουν, έχουν κατά καιρούς καταφερθεί εναντίον των εμβολίων, ενώ αντίθετα, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, αυτή την εβδομάδα, ανέβασε φωτογραφία του που κάνει το εμβόλιο και κάλεσε όλους να εμβολιαστούν.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paul McCartney (@paulmccartney)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...