241
O Σον Πεν στις Κάννες | REUTERS/Reinhard Krause

Ο Σον Πεν δεν επιστρέφει στα γυρίσματα του «Gaslit» αν δεν εμβολιαστούν όλοι οι συμμετέχοντες

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2021, 18:55
O Σον Πεν στις Κάννες
|REUTERS/Reinhard Krause

Ο Σον Πεν δεν επιστρέφει στα γυρίσματα του «Gaslit» αν δεν εμβολιαστούν όλοι οι συμμετέχοντες

Protagon Team Protagon Team 26 Ιουλίου 2021, 18:55

Ο Σον Πεν αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Gaslit» εάν πρώτα δεν εμβολιαστούν κατά της Covid-19 όλοι όσοι συμμετέχουν στην παραγωγή σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Η θέση του ηθοποιού ενισχύεται από το γεγονός ότι στην Καλιφόρνια αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα του κορονοϊού ειδικά με την επέλαση της μετάλλαξης Δέλτα. Στην περιοχή οι τοπικοί αξιωματούχοι προειδοποιούν ακόμη και τους εμβολιασμένους να λάβουν προφυλάξεις.

Ο Πεν, ο οποίος έχει εμβολιαστεί πλήρως και ήταν στις Κάννες, όπου έκανε πρεμιέρα η ταινία του «Flag Day», προσφέρθηκε να βοηθήσει ώστε να ενισχυθούν οι δωρεάν εμβολιασμοί μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CORE.

Η παραγωγή της σειράς «Gaslit» υπόκειται ήδη στους περιορισμούς της Ζώνης Α με τους παραγωγούς να είναι υποχρεωμένοι να εμβολιάσουν το καστ της σειράς. Σύμφωνα με τα τρέχοντα πρωτόκολλα ασφάλειας, οι πολιτείες των ΗΠΑ χωρίζονται σε διαφορετικές «ζώνες» ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής ενώ η περιοχή όπου οι ηθοποιοί και τα μέλη του συνεργείου πρέπει να εργάζονται πολύ κοντά, συχνά χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας βρίσκεται ήδη στην Ζώνη Α.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί τα 3/5 της παραγωγής με τον Πεν να ζητά να εφαρμοστούν οι αυστηρότεροι κανόνες προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων.

Το «Gaslit» είναι μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία καταπιάνεται με το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ, αλλά με μια «μοντέρνα προσέγγιση», εστιάζοντας στις άγνωστες ιστορίες και τα ξεχασμένα πρόσωπα.

Στη σειρά παίζουν ακόμα η Τζούλια Ρόμπερτς, Σέι Γουίγκαμ, Ντάρμπι Καμπ, Μπέτι Γκίλπιν και Νταν Στίβενς ενώ σκηνοθέτης είναι ο Ματ Ρος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...