166
Καβγάς λίγο πριν από τη νέα υποδοχή Γεννηματά στο Μαξίμου | ΙΝΤΙΜΕnews

Οι διαρροές έφεραν καβγά Μαξίμου – Χ. Τρικούπη

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2018, 16:05
Καβγάς λίγο πριν από τη νέα υποδοχή Γεννηματά στο Μαξίμου
|ΙΝΤΙΜΕnews

Οι διαρροές έφεραν καβγά Μαξίμου – Χ. Τρικούπη

Protagon Team Protagon Team 26 Ιανουαρίου 2018, 16:05

Φερόμενη αναφορά της Φώφης Γεννηματά για το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία κλείστηκε το αυριανό ραντεβού στο Μαξίμου, αποτέλεσε αφορμή σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Συνεργάτες της κυρίας Γεννηματά διέρρευσαν ότι η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είπε στον Πρωθυπουργό ότι ακολουθεί μυστική διπλωματία στο Σκοπιανό τη στιγμή που δεν έχει καν εξασφαλίσει τη συναίνεση του (κυβερνητικού του  εταίρου) Πάνου Καμμένου και γι’ αυτό ζήτησε τη σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

Το Μέγαρο Μαξίμου προέβη σε αιχμηρή διάψευση, με κυβερνητικό αξιωματούχο να κατηγορεί την κυρία Γεννηματά για «ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων» της με τον Πρωθυπουργό.

«Η κυρία Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον Πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση. Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε», παρατήρησε ο κυβερνητικός αξιωματούχος.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα το ποιος λέει ψέμματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό», ήταν η «πληρωμένη» απάντηση συνεργατών της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής στον κυβερνητικό αξιωματούχο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...