313
Ο Χιου Γκραντ, δηλωμένος οπαδός της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ, μαζί με την υποψήφια των Φιλελευθέρων Λουσιάνα Μπέργκερ | Luciana Berger/Facebook

Ο Χιου Γκραντ πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα για να σταματήσει το Brexit

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2019, 18:30
Ο Χιου Γκραντ, δηλωμένος οπαδός της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ΕΕ, μαζί με την υποψήφια των Φιλελευθέρων Λουσιάνα Μπέργκερ
|Luciana Berger/Facebook

Ο Χιου Γκραντ πηγαίνει από πόρτα σε πόρτα για να σταματήσει το Brexit

Protagon Team Protagon Team 2 Δεκεμβρίου 2019, 18:30

Χαμός επικράτησε την Κυριακή το μεσημέρι στους δρόμους του Φίντσλεϊ, στο βόρειο Λονδίνο. Και αυτό επειδή έκανε εκεί την εμφάνισή του ο (πολυαγαπημένος του βρετανικού κοινού) Χιου Γκραντ μαζί με την υποψήφια των Φιλελευθέρων, Λουσιάνα Μπέργκερ.

Ο 59χρονος ηθοποιός επισκέφθηκε τις εργατικές συνοικίες στα πλαίσια μιας προσωπικής του εκστρατείας με στόχο, όπως είπε, να καταφέρει και να σταματήσει το Βrexit.

Όπως σημειώνουν μάλιστα τα βρετανικά ΜΜΕ, όσοι κάτοικοι του Φίντσλεϊ τον συνάντησαν, είχαν να πουν τα καλύτερα για τον άνθρωπο που υποδύθηκε τον πρωθυπουργό της χώρας στην κλασική κωμωδία «Love Actually».

Ένας κάτοικος, ο 19χρονος φοιτητής Σαμ Λουγιέ, δήλωσε κατόπιν πως «ήταν τρελό αυτό που συνέβη, δεν ξέρω πραγματικά τον Γκραντ, αλλά είμαι υποστηρικτής των Φιλελευθέρων, οπότε νομίζω ότι ήταν κουλ που μίλησα μαζί του και με την Μπέργκερ».

Ο γείτονας του, ο 44χρονος Γκραντ Νερν, παραδέχθηκε: «Ψηφίζω εδώ και δεκαετίες τους Εργατικούς, αλλά φυσικά συμφωνώ πως πρέπει να παραμείνουμε εντός της ΕΕ. Ωστόσο, η παρουσία του δίπλα στην Μπέργκερ έκανε την διαφορά και πλέον ίσως και να ψηφίσω Φιλελεύθερους».

Εξίσου ενθουσιασμένη ήταν και η δεκάχρονη κόρη του, Λούλου: «Είναι καταπληκτικό, [ο Γκραντ] έπαιζε στο Paddington, ήταν φοβερό αυτό που συνέβη», είπε.

Στις 26 Νοεμβρίου, ο Γκραντ κάλεσε τους νέους να εγγραφούν για να ψηφίσουν προσθέτοντας με άπλετο χιούμορ πως «αν δεν το κάνετε, τότε θα γυρίσω μια ακόμη ρομαντική κομεντί».

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε μεν ότι δεν υπήρξε ποτέ του «ψηφοφόρος των Φιλελευθέρων», ωστόσο πρόσθεσε πως «ο πραγματικός λόγος που είμαι εδώ είναι επειδή όλο και περισσότερες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η Βρετανία έχει αλλάξει γνώμη [και δεν επιθυμεί το Brexit]».


Μάλιστα, όπως είπε, σχεδιάζει να επισκεφθεί διάφορες εκλογικές περιφέρειες και να υποστηρίξει και άλλα κόμματα που τάσσονται εναντίον του Brexit καταλήγοντας με νόημα: «είναι ευθύνη όλων μας να το αποτρέψουμε αυτό».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...