396
Καλογρίτσας-Παππάς: νέος γύρος αποκαλύψεων |

Ο Θεοδωρικάκος απαντά στην πανικόβλητη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Παππά – Καλογρίτσα

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2020, 12:01
Καλογρίτσας-Παππάς: νέος γύρος αποκαλύψεων
|

Ο Θεοδωρικάκος απαντά στην πανικόβλητη ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Παππά – Καλογρίτσα

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2020, 12:01

Οι νέες αποκαλύψεις για το… «White House service» (βλέπε εξυπηρετήσεις «ημετέρων) επί κυβέρνησης Τσίπρα, με σταθερό πρωταγωνιστή, τον Νίκο Παππά, «τσέκαραν» τα αντανακλαστικά της Κουμουνδούρου που βγήκε να απαντήσει το απόγευμα του Σαββάτου με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου.

Mεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση υπενθυμιζόταν ότι ο κ. Καλογρίτσας «κόπηκε» από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες το 2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ (!) επειδή δεν έδωσε την προκαταβολή. Με τη λεπτομέρεια όμως ότι προηγουμένως είχαν καταλήξει σε αποτυχία όλες οι προσπάθειες της τότε κυβέρνησης να αποκτήσει με οιονδήποτε τρόπο (σ.σ είτε ως δάνειο απο τον Βαγγέλη Μαρινάκη είτε υπό τη μορφή εικονικής σύμβασης με τη λιβανέζικων συμφερόντων CCC / περισσότερα εδώ) την απαιτούμενη ρευστότητα ο «κοκκινος εργολάβος», ώστε να αποκτήσει την άδεια και να γίνει πραγματικότητα το SYRIZA TV.

Επιπρόσθετα, η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου περιελάμβανε και την αιχμή ότι ο κ. Καλογρίτσας δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ αλλά «συνέταιρος» του σημερινού υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου (κάτω αυτούσια η ανακοίνωση).

Ο κ. Καλογρίτσας προσπαθεί να μετατρέψει σε πολιτικό θέμα μια αστική του διαφορά, ένα ακόμη ανεξόφλητο χρέος προς τρίτους, υπό τις οδηγίες του συνηγόρου του κ. Λοβέρδου, ο οποίος διώκεται για την υπόθεση Nοβάρτις.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καλογρίτσας κόπηκε από την αδειοδότηση καναλιών από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν μπόρεσε να καταβάλει το τίμημα που προβλεπόταν.

Τα λοιπά επιχειρηματικά του ζητήματα δεν τα γνωρίζουμε. Ας ερωτηθεί ο κ. Θεοδωρικάκος με τον οποίο είναι συνέταιροι.

Με δήλωση του στον ΣΚΑΪ ωστόσο, ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι ο εν λόγω ισχυρισμός της Κουμουνδούρου είναι απολύτως ψευδής.

«Ο κ. Καλογρίτσας και εγώ δεν είμαστε συνέταιροι και είναι απολύτως ψευδές αυτό που γράφει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος πριν βάλει στο «κάδρο» της υπόθεσης τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα:

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας που να πιστεύει ότι ο κ. Τσίπρας δεν γνώριζε τις παρασκηνιακές δραστηριότητες του κ. Παππά, οι οποίες συνιστούν ένα παρακράτος, για το οποίο πρέπει η ελληνική Δικαιοσύνη να ασχοληθεί πάρα πολύ σοβαρά», τόνισε επαναλαμβάνοντας το αίτημα του κυβερνώντος κόμματος να βγει και να δώσει εξηγήσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση Παππά.

Σχολιάζοντας εξάλλου τη δήλωση Τσίπρα σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ότι δεν είναι παιδονόμος ή χωροφύλακας (σ.σ. σε μια προσπάθεια να αποποιηθεί των ευθυνών του), ο κ. Θεοδωρικάκος παρατήρησε ότι «στερείται στοιχειώδους υπευθυνότητας» και  διερωτήθηκε χαρακτηριστικά:

«Παιδάκι ήταν το δεξί του χέρι και δεν γνώριζε και τι έκανε στο παρασκήνιο;»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...