208
Ο πρίγκιπας Χάρι από το 2020 ζει στο Λος Αντζελες με την σύζυγό του Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους | Jeremy Selwyn/Pool via REUTERS/File Photo

Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει τα «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματά του

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2021, 23:31
Ο πρίγκιπας Χάρι από το 2020 ζει στο Λος Αντζελες με την σύζυγό του Μέγκαν και τα δύο παιδιά τους
|Jeremy Selwyn/Pool via REUTERS/File Photo

Ο πρίγκιπας Χάρι γράφει τα «προσωπικά και ειλικρινή» απομνημονεύματά του

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουλίου 2021, 23:31

Υπομονή ως τα τέλη του 2022 πρέπει να κάνουμε για τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με την προαναγγελία που έγινε τη Δευτέρα από τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House.

Το «προσωπικό και ειλικρινές» βιβλίο θα παρέχει μια «πλέον αξιόπιστη περιγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διάπλασή του», ανέφερε ο εκδοτικός οίκος.

Ο Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν αποσύρθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα στις αρχές του 2020 και ζουν στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους.

Οπως τόνισε ο ίδιος, γράφει τα απομνημονεύματά του «όχι ως πρίγκιπας, όπως γεννήθηκα, αλλά όπως ο άνδρας που έγινα».

«Έχω φορέσει πολλά καπέλα με την πάροδο των χρόνων, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι το να πω την ιστορία μου, τα πάνω και τα κάτω μου, τα λάθη, τα μαθήματα που διδάχθηκα, μπορώ να δείξω ότι ανεξαρτήτως από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά απ’ όσα πιστεύουμε», σημείωσε.

Ο Penguin Random House εξήγησε πως το βιβλίο θα καλύπτει τα παιδικά χρόνια του Χάρι, τη στρατιωτική θητεία του, μεταξύ άλλων την υπηρεσία του στην πρώτη γραμμή στο Αφγανιστάν, και τη ζωή του ως σύζυγο και πατέρα.

Οι οικονομικοί όροι δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ο Χάρι θα δωρίσει τα έσοδα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News