167
Ο Παύλος Πολάκης στο Ηράκλειο για την ομιλία Τσίπρα την περασμένη Πέμπτη. Είχε καταφέρει να κάνει κάτι το φαινομενικά αδύνατο: να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Μέχρι που ήρθε το 9,5% | INTIMENEWS

Ο Πολάκης βγήκε από την κρυψώνα του: «Αλέξη ρίχτο!»

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2019, 09:51
Ο Παύλος Πολάκης στο Ηράκλειο για την ομιλία Τσίπρα την περασμένη Πέμπτη. Είχε καταφέρει να κάνει κάτι το φαινομενικά αδύνατο: να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Μέχρι που ήρθε το 9,5%
|INTIMENEWS

Ο Πολάκης βγήκε από την κρυψώνα του: «Αλέξη ρίχτο!»

Protagon Team Protagon Team 27 Μαΐου 2019, 09:51

Ηταν εξαφανισμένος. Μολονότι λαλίστατος και διαδικτυακά υπερδραστήριος, ο Παύλος Πολάκης είχε τηρήσει μια ασυνήθιστη σιγή ασυρμάτου για μια ολόκληρη εβδομάδα, καθώς οδεύαμε προς τις κάλπες.

Ισως να του είχαν εξηγήσει από το Μαξίμου ότι περισσότερη ζημιά κάνει, μετά και το πολιτικό όνειδος της επίθεσης στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο που έπληξε τον ΣΥΡΙΖΑ και ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα να τον υπερασπίζεται στη Βουλή. Το να το κατάλαβε μόνος του πόσο επιζήμια για το κόμμα του υπήρξε η ρητορική του, είναι μάλλον δύσκολο.

Ετσι, η επανεμφάνιση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στη δημόσια σφαίρα καταγράφηκε μετά το κλείσιμο της κάλπης των ευρωεκλογών, μετά τη διαφορά του 9,5% της ΝΔ και αφού ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα πάει σε πρόωρες εθνικές εκλογές.

Ο κ. Πολάκης «παρενέβη» με μια ανάρτηση –πού αλλού;– στο Facebook και φυσικά με την άναρχη γραφή που χαρακτηρίζει τα μηνύματά του.

Το «Αλέξη ρίχτο!» είναι μια παραπομπή στην κλασική φράση του Γιώργου Αρμένη («Ηλία ρίχτο!») στην ταινία του Παντελή  Βούλγαρη «Ολα είναι δρόμος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...