207
Ο Μάνουελ Νόιερ σε αγώνα την Μπάγερν Μονάχου τον Απρίλιο | GettyImages

Ο Νόιερ αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2022, 17:05
Ο Μάνουελ Νόιερ σε αγώνα την Μπάγερν Μονάχου τον Απρίλιο
|GettyImages

Ο Νόιερ αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος

Protagon Team Protagon Team 2 Νοεμβρίου 2022, 17:05

Είναι για πολλούς ο καλύτερος τερματοφύλακας της τελευταίας δεκαετίας. Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν «cyborg» αφού είναι αρκετές οι φορές που ενώ βρίσκεται κάτω από το οριζόντιο δοκάρι υπερασπιζόμενος την εστία της Μπάγερν Μονάχου και της εθνικής Γερμανίας θυμίζει περισσότερο μηχανή παρά άνθρωπο.

Ο λόγος για τον 36χρονο Μάνουελ Νόιερ. Ο γερμανός τερματοφύλακας σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη την Τετάρτη αποκαλύπτοντας ότι τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο του δέρματος και έχει κάνει ήδη τρεις χειρουργικές επεμβάσεις προκειμένου να τον αντιμετωπίσει.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου πρόσθεσε ότι αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να λανσάρει σειρά περιποίησης δέρματος μαζί με την Ανζελίκ Κέρμπερ, νικήτρια τριών Γκραν Σλαμ τίτλων στο τένις.

«Έχουμε και οι δύο προσωπικό ιστορικό δερματικών παθήσεων», σημείωσε ο Νόιερ. «Στην περίπτωση της Ανζελίκ πρόκειται για υπερμελάγχρωση, που σχετίζεται με τον ήλιο. Στη δική μου περίπτωση είναι καρκίνος στο πρόσωπο, τον οποίο έχω χειρουργήσει τρεις φορές», συμπλήρωσε ο πολύπειρος τερματοφύλακας.

Ο ίδιος δεν αποκάλυψε πότε έγιναν οι χειρουργικές επεμβάσεις. Ο Νόιερ αναρρώνει από έναν τραυματισμό στον ώμο που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης από τις αρχές Οκτωβρίου.

Ο 36χρονος τερματοφύλακας ελπίζει να επιστρέψει στους τελευταίους αγώνες της Μπάγερν πριν το Μουντιάλ. Με αυτόν τον τρόπο προσδοκά να προλάβει τη διοργάνωση του Κατάρ που ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...