278
Ο Γιούρι Γκέλερ θέλει να περάσει από τα κουτάλια στα δύσκολα γεωπολιτικά ζητήματα... | Bruno Bebert/EPA

Ο Γιούρι Γκέλερ απειλεί να σταματήσει το Brexit με… τηλεπάθεια

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2019, 12:54
Ο Γιούρι Γκέλερ θέλει να περάσει από τα κουτάλια στα δύσκολα γεωπολιτικά ζητήματα...
|Bruno Bebert/EPA

Ο Γιούρι Γκέλερ απειλεί να σταματήσει το Brexit με… τηλεπάθεια

Protagon Team Protagon Team 23 Μαρτίου 2019, 12:54

Τρία χρόνια και ένας μήνας έχουν περάσει από το δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας που έδωσε εντολή για έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Τρία χρόνια διαπραγματεύσεων με τις δύο πλευρές να μην έχουν καταφέρει να δώσουν λύση στο κρίσιμο ζήτημα (εδώ οι τελευταίες εξελίξεις).

Και κάπου εκεί, έρχεται ο Γιούρι Γκέλερ – διάσημος «μάγος» και ταχυδακτυλουργός. Αφού λοιπόν ούτε στην τελευταία σύνοδο κορυφής της ΕΕ υπήρξε κάποια ουσιαστική λύση, ο Γκέλερ αποφάσισε να… προσφέρει τις υπηρεσίες του για το δημόσιο καλό.

Ο ίδιος λοιπόν, σύμφωνα με τον Guardian, ισχυρίζεται ότι μπορεί να σταματήσει το Brexit με… τηλεπάθεια.

Σε ανοιχτή επιστολή προς την Τερέζα Μέι, ο διάσημος «μάγος», που έγινε ευρέως γνωστός στη χώρα μας μέσα από τη συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδι, αναφέρει πως «αισθάνεται πολύ δυνατά» ότι οι περισσότεροι Βρετανοί θέλουν τη χώρα τους μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Σ’ αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν θα σου επιτρέψω να οδηγήσεις τη Βρετανία εκτός ΕΕ. Όσο κι αν σε θαυμάζω, θα σε σταματήσω τηλεπαθητικά – και πίστεψέ με είμαι ικανός να το κάνω. Πριν αναγκαστώ να πάρω δραστικά μέτρα, σε παρακαλώ να βάλεις τέλος σε αυτή τη διαδικασία άμεσα, όσο ακόμα προλαβαίνεις» λέει ο Γκέλερ απευθυνόμενος στην πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Στην επιστολή του λέει ότι γνωρίζει την Τερέζα Μέι εδώ και 21 χρόνια και μάλιστα τον έχει επισκεφτεί στο σπίτι του.

«Τρία χρόνια πριν γίνεις πρωθυπουργός, προέβλεψα τη νίκη σου όταν σου έδειξα το κουτάλι του Τσόρτσιλ στην Cadillac μου, το οποίο σου ζήτησα να αγγίξεις», συνεχίζει ο Γιούρι Γκέλερ και διαβεβαιώνει ότι χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού του για να εξασφαλίσει ότι ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, «δεν θα πάρει ποτέ τα κλειδιά για την πρωθυπουργική κατοικία».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...