327
Αν δεν αποδοκιμάσει, ο κ. Τσίπρας θα επιβεβαιώσει ότι είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση | ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Πολάκης, το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2021, 14:09
Αν δεν αποδοκιμάσει, ο κ. Τσίπρας θα επιβεβαιώσει ότι είναι Πολάκης χωρίς μουστάκι, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση
|ΙΝΤΙΜΕnews

ΝΔ: Πολάκης, το πραγματικό πρόσωπο του Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 30 Μαρτίου 2021, 14:09

Για εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της για τη σημερινή εμφάνιση Πολάκη στη Βουλή και την επίθεση με σκαιούς χαρακτηρισμούς που εξαπέλυσε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του κυβερνώντος κόμματος.

«Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμη και τον γνωστό εαυτό του. Σε ένα εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους παρουσίασε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως το κόμμα των μαυραγοριτών και των δοσίλογων. Οι χυδαιότητες Πολάκη μόνο ντροπή αποτελούν για το Κοινοβούλιο», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Πειραιώς, όπου καλείται ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του στενού του συνεργάτη.

Σε διαφορετική περίπτωση, τονίζεται, «θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπό του, ότι λέει όσα δεν θέλει να εκστομίσει ο ίδιος και ότι είναι ένας Πολάκης χωρίς μουστάκι».

Ανεξάρτητα όμως από το σόου Πολάκη στη Βουλή, στην Πειραιώς διαμηνύουν ότι η «δυσώδης υπόθεση» Παππά με το αποτυχημένο εγχείρημα του «SYRIZA TV» επί διακυβέρνησης Τσίπρα, θα ερευνηθεί μέχρι τέλους.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας:

Ο κ. Τσίπρας επέλεξε σήμερα να στείλει στη Βουλή το “δεύτερο εγώ του” για να συκοφαντήσει και να δυναμιτίσει τη συζήτηση, ώστε να μην ακούσει κανείς την αλήθεια για το ρόλο του κ. Παππά σε αυτή τη τόσο σημαντική υπόθεση που μέσω της Δικαιοσύνης ήρθε στη Βουλή.

Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε σε χυδαιότητα ακόμη και τον γνωστό εαυτό του. Σε ένα εμφυλιοπολεμικό παραλήρημα μίσους παρουσίασε την ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ως το κόμμα των μαυραγοριτών και των δωσίλογων. Οι χυδαιότητες Πολάκη μόνο ντροπή αποτελούν για το Κοινοβούλιο.

Αν ο κ. Τσίπρας δεν αποκηρύξει δημόσια τα όσα εκστόμισε σήμερα ο συνεργάτης του, θα επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά ότι ο κ. Πολάκης είναι το πραγματικό πρόσωπό του. Ότι λέει όσα δεν θέλει να εκστομίσει ο ίδιος κι ότι είναι ένας Πολάκης χωρίς μουστάκι.

Ό,τι και να κάνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, για ένα πράγμα να είναι βέβαιοι. Η δυσώδης αυτή υπόθεση θα ερευνηθεί μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...