370
H σέλφι της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου | Τwitter/Facebook

Μυρσίνη Λοΐζου για την ταβέρνα «Mαξίμου»: Τσιμπήσαμε κάτι για να γνωριστούμε καλύτερα [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 10:44
H σέλφι της υποψήφιας ευρωβουλευτή με τον Πρωθυπουργό στο Μαξίμου
|Τwitter/Facebook

Μυρσίνη Λοΐζου για την ταβέρνα «Mαξίμου»: Τσιμπήσαμε κάτι για να γνωριστούμε καλύτερα [εικόνες & βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 18 Μαρτίου 2019, 10:44

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός δεξιώθηκε στο Μαξίμου τους πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε μία πρώτη συνάντησή τους εν όψει της εκλογικής μάχης της 26ης Μαΐου (φωτογραφία κάτω).

Η Μυρσίνη Λοΐζου -η επιλογή της οποίας έχει συγκεντρώσει τα περισσότερα βέλη της κριτικής λόγω παλαιότερων αναρτήσεών της στα social media- μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Κόντρα» για την υποδοχή που επεφύλαξε στην ίδια και τους συνυποψηφίους της ο Αλέξης Τσίπρας, διευκρινίζοντας πως δεν ήταν ακριβώς γεύμα.

«Πήγαμε και γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι (υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) και φάγαμε… κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατά τη συνέντευξή της, η κυρία Λοΐζου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον θόρυβο που προκάλεσε η υποψηφιότητά της, λόγω των «εμπρηστικών» τοποθετήσεών της στα social media για τα θύματα της τρομοκρατίας.

Απαντώντας ξανά στους επικριτές της επανέλαβε πως «δεν είδαν τη συγγνώμη που ζήταγα από κάτω» και για μία ακόμη φορά υποστήριξε ότι «επίτηδες τα είχαν γράψει».

 «Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design», δήλωσε για τη ζωή της, απαντώντας έτσι εμμέσως σε όσους την κατηγορούν ότι εξασφάλισε την υποψηφιότητά της μόνο χάρη στο όνομα του πατέρα της και ότι ζει από τα δικαιώματα που εισπράττει από τα τραγούδια του.

«Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική», συμπλήρωσε και στη συνέχεια μίλησε για την απόφασή της να πει «ναι» στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού για μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες…Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό».

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοϊζου στο ΚΟΝΤΡΑ

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνη Λοϊζου στο ΚΟΝΤΡΑ

Geplaatst door Kontra Channel op Zondag 17 maart 2019

Η κυρία Λοΐζου αναφέρθηκε τέλος στην επιστολή – απαγόρευση χρήσης του «Καλημέρα Ηλιε» που είχε στείλει προ ετών στη Χαριλάου Τρικούπη, κάνοντας και την απαραίτηση σύγκριση του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 «Και τα δύο κόμματα», είπε, «μπορεί να ψήφισαν μνημόνια, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει, γι’ αυτό προχωρώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Έχει άλλο κοινωνικό πρόσωπο».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...