166
Το πείσμα του Νόβακ Τζόκοβιτς να μην εμβολιαστεί φαίνεται ότι θα τον κρατήσει μακριά από ένα ακόμα Γκραν Σλαμ | Jon Buckle - EMPICS / Contributor / Getty Images

Μόνο για εμβολιασμένους το Ρολάν Γκαρός

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2022, 14:56
Το πείσμα του Νόβακ Τζόκοβιτς να μην εμβολιαστεί φαίνεται ότι θα τον κρατήσει μακριά από ένα ακόμα Γκραν Σλαμ
|Jon Buckle - EMPICS / Contributor / Getty Images

Μόνο για εμβολιασμένους το Ρολάν Γκαρός

Protagon Team Protagon Team 17 Ιανουαρίου 2022, 14:56

Μετά τα όσα πρωτοφανή έγιναν με την παρουσία του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία για το πρώτο τουρνουά Γκραν Σλαμ της χρονιάς, οι άνθρωποι του Ρολάν Γκαρός δήλωσαν ότι όποιος αθλητής επιθυμεί να συμμετάσχει στο φημισμένο Γαλλικό Οπεν θα πρέπει να είναι εμβολιασμένος κατά του κορονοϊού.

Την είδηση μετέφερε τη Δευτέρα το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο γαλλική κυβερνητική πηγή.

Η εν λόγω εξέλιξη έρχεται να αναιρέσει πρόσφατες δηλώσεις του γάλλου υπουργού Αθλητισμού, ο οποίος στον απόηχο της υπόθεσης Τζόκοβιτς, είχε αναφέρει πως θα επιτραπεί στον σέρβο τενίστα και Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης να αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός (τον ερχόμενο Μάιο), ακόμη κι αν δεν έχει εμβολιαστεί ως τότε.

Σημειώνεται ότι η Γαλλία, σε αντίθεση με την Αυστραλία, δεν έχει «μπλοκάρει» την είσοδο των ανεμβολίαστων στο έδαφός της, ωστόσο έχει θεσπίσει καθεστώς αυστηρών περιορισμών σε όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο.

Ετσι, μετά το πολυήμερο σίριαλ με τη συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Οπεν, το οποίο οδήγησε στην απέλασή του από τη χώρα, τίθεται πλέον ζήτημα και για το γαλλικό Γκραν Σλαμ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...