200
| Dimitris Kapantais / SOOC

Μήνυμα Πολάκη προς ΣΥΡΙΖΑ: «Με πηγές δεν κάνω διάλογο»

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2023, 17:53
|Dimitris Kapantais / SOOC

Μήνυμα Πολάκη προς ΣΥΡΙΖΑ: «Με πηγές δεν κάνω διάλογο»

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2023, 17:53

«Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή. Με “πηγές” δεν θα ανοίξω διάλογο», διεμήνυσε ο Παύλος Πολάκης στην Κουμουνδούρου το απόγευμα της Κυριακής, σχολιάζοντας την ανεπίσημη τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία το κόμμα αποδοκίμασε την ανάρτηση που είχε ανεβάσει ο ίδιος στο Facebook μερικές ώρες νωρίτερα, στοχοποιώντας δικαστικούς, δημοσιογράφους και άλλους παράγοντες τους δημόσιου βίου.

«Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά. Εκεί θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο!», συνέχισε στο ίδιο ύφος ο βουλευτής.

Δε σχολίασε την εισαγγελική παρέμβαση για την επίμαχη ανάρτηση, τις αντιδράσεις των άλλων κομμάτων –ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ζήτησαν τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ– ή φορέων όπως η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων και η ΕΣΗΕΑ, οι οποίοι στηλίτευσαν την ενέργειά του.

Λίγο πριν είχε κάνει άλλη μια ανάρτηση από τη «βόλτα στα Σφακιά» που πραγματοποίησε. Συνόδεψε και τα δύο post με φωτογραφίες από την εκδρομή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...