316
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης συνομιλεί με μέλη της οικογένειας της αδικοχαμένης Κλαούντια | InTime News / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Λάρισα: Συγκίνησε η μητέρα θύματος των Τεμπών – Την αγκάλιασε ο Παπαστεργίου

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2024, 16:32
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης συνομιλεί με μέλη της οικογένειας της αδικοχαμένης Κλαούντια
|InTime News / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Λάρισα: Συγκίνησε η μητέρα θύματος των Τεμπών – Την αγκάλιασε ο Παπαστεργίου

Protagon Team Protagon Team 25 Μαρτίου 2024, 16:32

Συγκίνηση προκάλεσε ανήμερα της της 25ης Μαρτίου η παρουσία της οικογένειας της Κλαούντια Λάττα, που έχασε τη ζωή της στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο στη Λάρισα.

Λίγη ώρα μετά το τέλος της παρέλασης η μητέρα της αδικοχαμένης 21χρονης, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε να συνομιλήσει με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η Αλμα Λάττα κατάφερε να πλησιάσει τον υπουργό, μετά από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, και να του μιλήσει για την κόρη της. «Εδώ που ήσουν εσύ, η κόρη μου περνούσε κάθε φορά σημαιοφόρος» είπε στον κ. Παπαστεργίου η μητέρα της Κλαούντια και του προσέφερε ένα μπουκέτο λευκό άνθη.

«Αυτό είναι από την κόρη μου, γιατί αυτή είναι αγγελούδι τώρα, σας βλέπει από ψηλά», του είπε και ζήτησε απονομή Δικαιοσύνης για τα θύματα της τραγωδίας.

«Κάντε μόνο το καθήκον σας. Δικαιώστε τα παιδιά. Είμαι πολύ λυπημένη, μου λείπει τόσο πολύ (η κόρη μου)», ήταν τα ακριβή λόγια της, με τη φωνή της να σπάει εκείνη τη στιγμή και τον υπουργό να την παίρνει αγκαλιά.

Την μητέρα της αδικοχαμένης 21χρονης αγκάλιασαν συγκινημένοι και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας καθώς και ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος.

Οι συγγενείς της Κλαούντια Λάτα είχαν προχωρήσει σε σιωπηλή διαμαρτυρία λίγο νωρίτερα, παρατασσόμενοι απέναντι από την εξέδρα των επισήμων, ενόψει της πραγματοποίησης της παρέλασης στη Λάρισα. Η Αλμα Λάττα κρατούσε λίγα λουλούδια και ένα χαρτί που έγραφε με κεφαλαία τη λέξη «Δικαιοσύνη».

InTime News / ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στο μήνυμά του μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, και μετά τα «χρόνια πολλά», ο κ. Παπαστεργίου αναφέρθηκε στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα που συγκλόνισε τη χώρα τον Φεβρουάριο του 2023.

Είπε, χαρακτηριστικά, πως είναι κοινή η θέληση όλων «για ομόνοια, ευημερία και δικαιοσύνη», διευκρινίζοντας ότι η αναφορά στη δικαιοσύνη αφορά «τους συγγενείς των θυμάτων».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...