174
Το συγκεκριμένο ομοίωμα κρίνεται ως επιτυχημένο | twitter

O Τραμπ γρονθοκοπεί τη Μέρκελ στο Μουσείο Μαντάμ Τισό

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2018, 22:37
Το συγκεκριμένο ομοίωμα κρίνεται ως επιτυχημένο
|twitter

O Τραμπ γρονθοκοπεί τη Μέρκελ στο Μουσείο Μαντάμ Τισό

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2018, 22:37

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο αποκάλυψε την Τρίτη το πιο πρόσφατο έκθεμά του: έναν… ζωντανό «Ντόναλντ Τραμπ» ο οποίος γρονθοκοπεί με μανία μια φωτογραφία της καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, τοποθετημένη σε έναν σάκο του μποξ.

Σε αντίθεση με τις συνήθεις κέρινες φιγούρες, ο «Τραμπ» είναι ένας ηθοποιός που φοράει μια μάσκα από σιλικόνη και χορεύει στους ρυθμούς της επιτυχίας των Abba «Money, Money, Money».

Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε «μετρηθεί» για τις διαστάσεις του και για το σχήμα του προσώπου του το 1997, την εποχή που ήταν ακόμη κτηματομεσίτης, για να φιλοτεχνηθεί ένα κέρινο ομοίωμά του για το μουσείο Μαντάμ Τισό της Νέας Υόρκης.

Η εκπρόσωπος του μουσείου του Βερολίνου Νίνα Τσέρμπε είπε ότι εννέα άνθρωποι εργάζονταν επί δύο μήνες για να φτιάξουν τη μάσκα του αμερικανού προέδρου, η οποία έχει πραγματικά μαλλιά.

«Σε τελική ανάλυση, οι άνθρωποι τον βρίσκουν διασκεδαστικό και θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί του. Δεν τον βρίσκουν απωθητικό», σχολίασε η ίδια.

«Παρατηρήσαμε πριν από έναν χρόνο, όταν τοποθετήσαμε το κέρινο ομοίωμα, ότι οι επισκέπτες δεν το βλέπουν αρνητικά, ούτε θέλουν να το καταστρέψουν», πρόσθεσε.