190
|

ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις Κοντονή: Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για τον Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2020, 11:46

ΚΙΝΑΛ για τις δηλώσεις Κοντονή: Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για τον Τσίπρα

Protagon Team Protagon Team 8 Οκτωβρίου 2020, 11:46

Ως μείζον πολιτικό ζήτημα για την ηγεσία της Κουμουνδούρου, δηλαδή τον Αλέξη Τσίπρα, ερμηνεύουν από το Κίνημα Αλλαγής τα όσα δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για να εξηγήσει την παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα από τη Χαριλάου Τρικούπη χαρακτηρίζουν υπόλογους τον κ. Τσίπρα και τους συν αυτώ για το πώς θα βγουν λάδι οι πρόσφατα καταδικασθέντες εγκληματίες της Χρυσής Αυγές.

Οι αναφορές του κ. Κοντονή στις επίμαχες αλλαγές του Ποινικού Κώδικα, χάρη στις οποίες οι χρυσαυγίτες απολαμβάνουν τώρα κάποιες ευκολίες, έχουν ήδη προκαλέσει την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας (εδώ), ενώ από το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ ανέφεραν:

«Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Κοντονή δημιουργούν μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Από τις δηλώσεις του προκύπτει ότι οι αλλαγές που έγιναν στον Ποινικό Κώδικα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Τσίπρα, οδηγούν στο να μη στερηθεί τα πολιτικά της δικαιώματα η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής».

»Με δεδομένο πως ο κ. Κοντονής δηλώνει ότι το είχε επισημάνει, προκύπτει ότι η επιλογή αυτών των απαράδεκτων αλλαγών ήταν απόλυτα συνειδητή. Γι’ αυτό και είναι υπόλογοι».

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...