405
Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται συνεχώς στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων το τελευταίο διάστημα | REUTERS/Hollie Adams/File Photo

Κι άλλος πονοκέφαλος για την Κέιτ: Προσπάθησαν να κλέψουν τα ιατρικά αρχεία της

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2024, 12:01
Η Κέιτ Μίντλετον βρίσκεται συνεχώς στα πρωτοσέλιδα των βρετανικών εφημερίδων το τελευταίο διάστημα
|REUTERS/Hollie Adams/File Photo

Κι άλλος πονοκέφαλος για την Κέιτ: Προσπάθησαν να κλέψουν τα ιατρικά αρχεία της

Protagon Team Protagon Team 20 Μαρτίου 2024, 12:01

Νέο επεισόδιο προστέθηκε στο σίριαλ της ασθένειας της Κέιτ Μίντλετον μετά τις αποκαλύψεις ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού στην Κλινική του Λονδίνου, όπου νοσηλεύθηκε τον Ιανουάριο η πριγκίπισσα της Ουαλίας, προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στα απόρρητα ιατρικά αρχεία της.

Σύμφωνα με πηγή της Mirror, ανώτερα στελέχη του νοσοκομείου «επικοινώνησαν με το Παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα διεξαχθεί πλήρης έρευνα».

Η βρετανική Αρχή προστασίας της ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων ανακοίνωσε ότι έλαβε αναφορά για παραβίαση.

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος του Γραφείου του Επιτρόπου Πληροφοριών δήλωσε την Τρίτη: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι λάβαμε μια αναφορά παραβίασης και αξιολογούμε τις πληροφορίες που παρέχονται».

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αρκέστηκε να δηλώσει το εξής: «Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά την Κλινική του Λονδίνου».

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε στη Mirror: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι όλοι οι ασθενείς μας, ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, αξίζουν της απόλυτης ιδιωτικότητας και εμπιστευτικότητας όσον αφορά τις ιατρικές πληροφορίες τους».

Λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της πριγκίπισσας και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, δεν έχουν αποκαλυφθεί. Το Παλάτι του Κένσινγκτον είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται για καρκίνο και ότι η ίδια επιθυμεί να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της.

Το νέο επεισόδιο σημειώνεται ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα για τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, καθώς μία οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα βρετανικά ΜΜΕ την ημέρα που η Βρετανία τιμά τη γιορτή της μητέρας, αργότερα αποσύρθηκε από τα φωτογραφικά πρακτορεία, καθώς εντοπίστηκαν ίχνη αλλοίωσης με ψηφιακή επεξεργασία.

Μία αστυνομικός στέκεται φρουρά μπροστά στην Κλινική του Λονδίνου, τις ημέρες που νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον (EPA/ANDY RAIN)

Το γεγονός έλαβε μεγάλη δημοσιότητα καθώς ήταν η πρώτη επίσημη φωτογραφία της πριγκίπισσας από τότε που υποβλήθηκε στην επέμβαση.

Η Κέιτ ζήτησε αργότερα «συγγνώμη» και δήλωσε ότι η ίδια ήταν υπεύθυνη για την ψηφιακή επεξεργασία της φωτογραφίας.

Την Τρίτη, η Sun δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν την Κέιτ και Γουίλιαμ να ψωνίζουν στο Windsor Farm Shop κοντά στο σπίτι τους στο Γουίνδσορ, το Σαββατοκύριακο.

To Παλάτι του Κένσινγκτον έχει δηλώσει ότι η πριγκίπισσα δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα μέχρι το Πάσχα. Σύμφωνα με τους Times το σχέδιο είναι να παραστεί και να φωτογραφηθεί στην εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα, στην λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Γουίνδσορ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...