179
Στιγμιότυπο από την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς | INTIMENEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Και δεύτερος νεκρός από την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2022, 07:31
Στιγμιότυπο από την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς
|INTIMENEWS/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Και δεύτερος νεκρός από την πυρκαγιά στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου»

Protagon Team Protagon Team 7 Απριλίου 2022, 07:31

Κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες ο ένας εκ των τραυματιών από τη μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στην κλινική Covid του Νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, με τους νεκρούς να ανέρχονται πλέον στους δύο.

«Ο ασθενής ήταν διασωληνωμένος, κατέληξε σήμερα το πρωί και πρόκειται για αυτόν από τον οποίο φέρεται να ξεκίνησε η φωτιά», ανέφερε πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ, ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Σταύρος Τρύφων.

Ο ίδιος είπε ότι, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ο ασθενής πρόλαβε να του μεταφέρει, η φωτιά ξεκίνησε όταν το κινητό που κρατούσε στα χέρια του εξερράγη.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι αυτή είναι η εκδοχή τους ασθενούς, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς μένει να επιβεβαιωθούν από την Πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε χθες, στις 9 το πρωί, στον θάλαμο 206 στον δεύτερο όροφο του πέτρινου κτιρίου, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid, στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Για «μεγάλη» και «δύσκολη» φωτιά έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Συντονιστής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Ελλάδος, υποστράτηγος Μάριος Αποστολίδης. «Στον θάλαμο αναπτύχθηκε πυροθερμικό φορτίο, έπεσαν σοβάδες…» είπε και συνεχάρη τους συναδέλφους τους για την άμεση κινητοποίηση.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...