• Ο Γεωργιάδης αποκάλεσε «μάπα» τον Κασσελάκη, έπειτα το μετάνιωσε και μετά καβγάδισαν στα social media

    Για να καταλάβουμε το επίπεδο αυτής της προεκλογικής περιόδου, να πούμε ότι το πολιτικό θέμα της Τρίτης, ήταν κάτι που είπε στην τηλεόραση ο Αδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας και αντιπρόεδρος της ΝΔ, για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη: τον αποκάλεσε «μάπα».

     

    Κατ’ αρχάς να πούμε ότι δεν είναι σωστά πράγματα αυτά. Ο κ. Κασσελάκης μπορεί να είναι πολλά πράγματα αλλά δεν είναι «μάπας» (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Ο κ. Γεωργιάδης το κατάλαβε και αυτός, μολονότι είναι ένας άνθρωπος τόσο χειμαρρώδης στον λόγο του που του ξεφεύγουν διάφορα και σπανίως μετανιώνει –αυτή τη φορά το μετάνιωσε.

     

    Στη συνέντευξή του στο Action24, στην εκπομπή του Γιώργου Κακούση και της Αννας Λιβαθινού, ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην κριτική που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και στάθηκε στον ορισμό του «Ευαγγελισμού» ως νοσοκομείου αναφοράς για τον τελικό του Conference League, πρωτόκολλο που επέκρινε ο κ. Κασσελάκης ανακαλύπτοντας και καταγγέλλοντας «διαλογή ασθενών» και άλλα τέτοια.

     

    …«Δηλαδή, όταν βλέπεις τον Κασσελάκη να ασχολείται με αυτό, είναι σα να λέει “θέλω να ακυρωθεί ο τελικός, να μη γίνει. Θέλω η Ελλάδα να μη διεκδικήσει καμία διοργάνωση στο μέλλον”. Τι λέει στην ουσία; “Δεν κάνω για πρωθυπουργός, είμαι μάπας”», είπε με το γνωστό του ύφος ο κ. Γεωργιάδης.

     

    Αμέσως μετά ο υπουργός είπε ότι του ξέφυγε ο χαρακτηρισμός και ζήτησε από τους παρουσιαστές να διαγραφεί (ό,τι και αν σημαίνει αυτό). Επίσης βγήκε και στο φιλικό του ραδιόφωνο, αυτό του ΣΚΑΪ 100,3 και είπε ότι ήταν λάθος του και κακώς αποκάλεσε «μάπα» τον κ. Κασσελάκη.

     

    Ομως ο κ. Κασσελάκης δεν το άφησε να περάσει έτσι. Με μια διαπρύσια ανάρτηση ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη που τον αποκάλεσε «μάπα» και άρχισε να καταγγέλλει διάφορα για το ΕΣΥ.

     

    Μετά ο κ. Γεωργιάδης ανταπάντησε με δική του ανάρτηση, κατηγορώντας τον ότι ενώ ο ίδιος έκανε ένα λάθος και το παραδέχτηκε, ο κ. Κασσελάκης λέει ψέματα συνειδητά:

     

  • Ο Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι έχει «τρία στα τρία» στις προβλέψεις για ποδόσφαιρο και μπάσκετ

    Γράφαμε χθες στη Βαβέλ για την τύχη του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος βρέθηκε να επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδας από τον τοπικό ΠΑΟΚ –ο Πρωθυπουργός είχε και «τυχαία», όπως περιγράφηκε, συνάντηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τον προπονητή-σύμβολο της ομάδας.

     

    Ο κ. Μητσοτάκης όμως δεν έμεινε μόνο εκεί, δεν έμεινε δηλαδή μόνο στα σχόλια που έκανε για τον ΠΑΟΚ στην εκδήλωση για το Μετρό της Θεσσαλονίκης ή στις φωτογραφίες του με τον κ. Λουτσέσκου που διέρευσαν προς τα μέσα ενημέρωσης. Φρόντισε να υπενθυμίσει, μέσω TikTok, το ότι ο ίδιος είχε προβλέψει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

     

    Και σε συνδυασμό με την πρόβλεψή του για πρόκριση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Final 4 του Βερολίνου στο μπάσκετ, αυτό σημαίνει τρία στα τρία για τον κ. Μητσοτάκη, που σε λίγο θα πρέπει να μας δίνει και κάποια σίγουρα για το στοίχημα, να ρεφάρουμε από την ακρίβεια στα τρόφιμα.

     

    @kyriakosmitsotakis_ Replying to @Ζιάρ Σ. ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis




text
  • Πίσω στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος. Τουλάχιστο να βρει το κελί όπως το άφησε ο άνθρωπος


    3 Ιουνίου 2024, 13:32